KAFKASYA HABER

Ardeşen’de, ücretsiz “Aile ve Çocuk Semineri-2” düzenlenecek

Ardeşen’de, ücretsiz “Aile ve Çocuk Semineri-2” düzenlenecek
213 views
30 Haziran 2022 - 20:55

Rize İl Sağlık Müdürlüğünce ailelere yönelik “Aile ve Çocuk Semineri” düzenlenecektir.

Rize İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı Ruh Sağlığı Birimi tarafından İsmail Kahraman Kültür Merkezinde birincisi organize edilen ve yoğun katılım gören “Aile ve Çocuk Semineri” halkımızın talebi üzerine ikinci kez “Aile ve Çocuk Semineri-2” adı altında 05 Temmuz 2022 Salı günü Saat 14:00 de Ardeşen Kültür Merkezi Konferans Salonunda gerçekleştirilecek.
İki oturum halinde düzenlenecek olan seminerde, çocuklarımızın bedensel ve ruhsal gelişimi, teknoloji bağımlılığı ile sık görülen davranış bozuklukları konularında ailelerimizin yaşadıkları zorlukları ve çözüm önerileri ele alınacak.
Seminerde Rize Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Doç. Dr. Yasin Yıldız ile Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı Hastalıkları Uzmanı Dr. Merve Yazıcı konuşmacı olarak yer alacak.
Seminer programı hakkında değerlendirmelerde bulunan Rize İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Tepe, İsmail Kahraman Kültür Merkezinde gerçekleştirdiğimiz Aile ve Çocuk Semineri ebeveynler tarafından

yoğun ilgi görmüştü. Bu kapsamda teknoloji bağımlılığının giderek arttığı bugünlerde geleceğimiz olan çocuklarımızın daha bilinçli yetiştirilmesinde ailelerimize destek olmak için elimizden geleni yapacaklarını belirterek, yeni düzenlenecek olan Aile ve Çocuk Seminerinin Ardeşen de düzenleyeceklerini ifade etti.
Ayrıca Tepe, yapılan bu seminerin ikincisiyle sınırlı kalmayacağını vurgulayarak, “Çocuk sağlığı alanında tedavi hizmetlerinin yanı sıra koruyucu ve önleyici sağlık hizmetlerine önemli ölçüde eğileceğiz. Bu kapsamda siz ebeveynlerin böyle yoğun katılımlarda bulunduğu sürece bizlerde çocuklarımızın geleceği için değerli hocalarımızla beraber faaliyetlerimizi sürdüreceğiz. Halkımıza ücretsiz olarak gerçekleştirileceğimiz seminerimize tüm ebeveynlerimizi ağırlamaktan büyük onur duyar, tüm halkımızı yapılacak olan aile ve çocuk seminerine davet ediyoruz.” diye belirtti.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -