Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Rize Şimal AVM 29 Ekim’de Açılıyor

Rize’nin Avm’si 29 Ekim’de

Rize’nin Avm’si 29 Ekim’de açılması planlanırken içinde bulunduğu 100 ‘ün üzerinde mağazasıyla yaklaşık 1200 kişiye iş istihdamı yaratacak..

Mağazalar ve iş ilanı veren sitelerde Rize’deki Şimal Avm’de çalışacak çeşitli poziyonlarda elemanlar alınacaktır diye ilanlar vermeye başladı..

Şimal Avm’de doluluk oranı %92’ye  ulaştığı ve bütün hazırlıkların son aşamada olduğu bilgisene ulaşıldı.

Rize’de bu ay sonu açılması planlanan Şimal AVM kentin istihdamına da olumlu katkılar sağlayacak. Kentin ilk AVM’si olacak Şimal AVM’de yer alan 100’ün üzerindeki mağaza ve ortak alanlarda yaklaşık 1200 kişi iş sahibi olacak.

Alınan bilgiye göre, AVM’de 24 saat çeşitli hizmetlerde çalışacak personellere ihtiyaç duyulacak. AVM bünyesinde yönetim kadroları, güvenlik ve temizlik personelleri gibi branşlarda yeni çalışanlar alınacak. Bu alanlarda yönetim ve güvenlik personellerinin alımları yapıldı. Ayrıca açılacak mağazalarda satış elemanları, mağaza müdürleri alımı yapılacak.

AVM yönetimi mağazaların büyüklüklerine göre 5’den 50’ye kadar personel istihdam edilebileceğini ve bunun içinde dışarıdan gelecek kalifiye elemanların da olacağını belirtti

AVM’de özellikle çok sayıda satış temsilcisi istihdam edileceği belirtilirken, bunun için internet üzerinden ve İŞKUR’dan eleman ilanlarının yayınlanmaya başladığı ifade edildi.

Bu arada bazı mağazaların elemanlarını alıp, eğitime tabi tutmaya başladığı da aktarıldı.

Dogancan İlek