Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ARHAVİ’DE İSTENMEYEN GÖRÜNTÜ RAHATSIZLIK YARATTI

Necmettin Numanoğlu ARHAVİ-Arhavi Çay

Necmettin Numanoğlu
ARHAVİ-Arhavi Çay fabrikası arkasındaki kurulan köy pazarı alanında bulunan TEDAŞ’a ait Demir hurdalıkta demir parçaları ve elektrik direkleri çevre kirliliği yaratıyor.
Hafta sonu kurulan köylü pazarı yanındaki adeta terkedilmiş alan görüntüsü yaratan çevresi kapalı alana atılmış içki ve bira şişeleri ve çeşitli boş çöpler atılmış bölge çevreye rahatsızlık vermeye devam ediyor.
Çevredeki binalarda ikamet eden vatandaşlarda ilgili alanın derhal boşaltılarak yeşil alan olması için gerek Belediyeye be gerekse TEDAŞ’a dilekçe vererek sorunun çözümü için girişimde bulundular.
Çevredeki binalarda ikamet eden vatandaşlarda “Türkiye korona virüs gibi büyük bir salgınla mücadeleyi tam 2 yıl sürdürdü. Eris adı verilen yeni bir salgın daha ülkeyi tehdit ederken insan sağlığına vatandaşlar duyarlı olmalı, yetkililer ve yerel yöneticiler de bu tür mikrop üreten bölgeleri kontrol altına almaya dikkat etmelidir. Çocuklar bu alanda zaman zaman istenmeyen görüntüler ve hatta yılanlar bile gördüklerini söylemeleri ardından bizde ilgili yerlere alanın boşaltılması için müracaat ettik. Bu alanın biz yeşil alan ve park olmasını ve ışıklandırılmasını istiyoruz” dediler.