Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

4.Geleneksel Diktaş Köyü Buluşması 1.800 Rakımda Yapıldı

İlçenin büyük köylerinden Diktaş Köyünde geleneksel yapılan köylü ile İkizdereli bürokratların buluşma toplantısı 4.kez yapıldı.

İlçenin büyük köylerinden Diktaş

İsmet Kösoğlu

Diktaş Köyünde yapılan 4 geleneksel buluşmada İkizdere Kaymakamı Mustafa Salih Bayram, Belediye Başkanı Hakan Karagöz, Kanaat önderi ve işadamı İbrahim Ekşi, İkizdere Jandarma Komutanı Teğmen Mesut Yılmaz, İkizdere Belediyesi Meclis üyesi İsmet Sözüer, önceki dönem Üsküdar Belediyesi Meclis üyesi Yılmaz Gürlü, Rize’nin sesi gazeteci İsmet Kösoğlu, İkizdere Dernek Başkanı Süleyman Durmuşoğlu, İstanbul Üsküdar Belediyesinden emekli Orhan Şanlıer, Kalite sağlık yönetim kurulu Başkanı Dr.Etem Şanlıer, Turizmci İşadamları İsa Şanlıer, Abdullah Şanlıer’in katılımlarıyla yapılan geleneksel toplantı sıcak bir ortamda toplu kahvaltıyla başlayarak tanışma İkizdere’mizde yapılan ve yapılacak proje ve çalışmaların bilgilendirme ve istişare şeklinde devam eden daha sonra köy sorunları Kaymakam Mustafa Salih Bayram’a aktarıldı.

Köyde cep telefonlarının yer yer çekmemesiyle mağdur olduklarını söyleyen Köylülerden Abdullah Şanlıer’ ’bizler buraya yani köyümüze çoğunlukla yaz mevsiminde geliyoruz. Hem tatil hem dinlenmek amacıyla buradayız. Fakat köyde cep telefonlarının çekmemesiyle mağduriyet yaşıyoruz. Telefon olmayınca internete olmuyor. GSM şirketlerinden köyümüze nasıl çözüm bulacaklarsa bulmalarını istiyoruz. Bu çağda telefonsuz kalmak yani gurbette kalan ailelerimizle iş insanlarımızla görüşememek bizi zor duruma bırakıyor. Sağlıklı telefon görüşmesi yapmak için çok uzaklara telefon çeken yer arıyoruz veya ilçe merkezine gidiyoruz’’ dedi