Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çaykur Rizespor, Samsunspor Maçında Kötü Gidişatı Durdurmak İstiyor

Süper Lig’in 6. haftasında Pazar günü sahasında Samsunspor’ u konuk edecek olan Çaykur Rizespor, son haftalarda yaşadığı kötü gidişe son vermeyi hedefliyor. Son provasını Cumartesi günü Mehmet Cengiz Tesisleri’nde teknik direktör İlhan Palut yönetiminde yapacak olan Yeşil-Mavililer, bu kritik maçın hazırlıklarını tamamlayıp maç saatini beklemeye koyulacak.

Süper Lig’in 6. haftasında

Dilek ONAY CAN

Fenerbahçe, Kasımpaşa ve Galatasaray karşısında üst üste aldığı yenilgilerle moral kaybeden Rizespor, Samsunspor karşısında yeniden çıkış arıyor. Hafta boyunca oyuncularını hem fiziksel hem de taktiksel anlamda hazırlayan teknik direktör İlhan Palut, aynı zamanda oyuncularının Motivasyonunu yüksek tutmak için yoğun bir çaba sarf etti. Palut, rakibin güçlü ve zayıf yönlerini analiz ederek futbolcularına bu taktikleri uygulamalı olarak gösterdi.

“Sizlere Güveniyorum”

Takımına olan güvenini her fırsatta dile getiren İlhan Palut, futbolcularını şu sözlerle motive etti: “Lige iyi bir başlangıç yaparak ne kadar kaliteli bir takım olduğumuzu gösterdik. Her takımın zaman zaman kötü dönemlerden geçtiğini biliyoruz, ancak bu süreç bizim için biraz uzun sürdü. Transferin son günlerinde aramıza katılan arkadaşlarla daha da güçlendik. Samsunspor maçını kazanarak yeniden rayımıza oturacağımızdan en ufak bir şüphem yok. Taraftarımızın desteğiyle 3 puanı alacağımıza inanıyorum.”

Ivo Grbić Taraftarın Karşısına Çıkıyor

Çaykur Rizespor’un transfer döneminin son günlerinde İngiltere’nin Sheffield United takımından kadrosuna kattığı Hırvat kaleci Ivo Grbić, ilk maçında talihsiz bir başlangıç yapmıştı. Galatasaray’a karşı oynadığı ilk maçta kalesinde 5 gol gören 28 yaşındaki kaleci, bu kez Rizespor taraftarının önüne çıkmaya hazırlanıyor. Samsunspor karşısında takımının kalesini koruyacak olan Grbić, iyi bir performans sergileyerek hem takımına galibiyet getirmek hem de Yeşil-Mavili taraftarın güvenini kazanmak için sahada olacak.

Rizespor, Samsunspor karşısında hem kötü gidişe son vererek 3 puanı almak hem de taraftarına galibiyet sevinci yaşatmak için sahada olacak.