Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çaykur Rizespor, Kötü Gidişe Alanyaspor Deplasmanında Son Vermek İstiyor

Süper Lig’de son 4 maçta sahadan mağlubiyetle ayrılan Çaykur Rizespor, ligin 7. haftasında oynayacağı Alanyaspor maçı hazırlıklarına devam ediyor.

Süper Lig’de son 4

İlyas GÜR

Yeşil-Mavililer, bu süreçte kalesinde 12 gol görüp rakip ağları sarsamadan sahadan ayrılarak hayal kırıklığı yarattı. Alanyaspor deplasmanından galibiyetle dönerek kötü gidişe dur demek isteyen Atmaca, moral ve motivasyonunu yükseltmek için teknik direktör İlhan Palut yönetiminde çalışmalarını sürdürüyor.

Palut: “Geçmişi Unutun, Alanyaspor Maçına Odaklanın”

Teknik direktör İlhan Palut, hafta boyunca oyuncularıyla yaptığı toplantılarda takımın moral seviyesini yukarı çekmeye çalıştı. Oyuncularından sahada daha agresif bir performans beklediğini ifade eden Palut, “Geçmişi unutun. Hepiniz çok kaliteli oyuncularsınız. Şimdi kafanızı kaldırın ve Alanyaspor maçına odaklanın. Camiayı üzdüğümüzün farkındayız, bu durumu düzeltecek olanlar da bizleriz” dedi. Palut’un Alanyaspor karşılaşmasında takımından daha tempolu ve kararlı bir oyun sergilemelerini istediği öğrenildi.

Geçen Sezonun Gerisindeler

Rizespor, geçen sezonun ilk 6 haftasında topladığı 11 puanla ligin 4. sırasına yerleşmişti. Ancak bu sezon aynı periyotta sadece 4 puan toplayarak düşme hattının hemen üstünde yer alıyor. Özellikle takım içindeki bazı oyuncuların düşük mücadele gücü sergilemesi, alınan başarısız sonuçlarda etkili oldu. İlhan Palut, Samsunspor maçı sonrası gelen eleştiriler üzerine oyuncu tercihleriyle ilgili soruları yanıtladı. Özellikle Akintola ve Ghezzal hakkında gelen sorulara Palut, “Bazı oyuncular iyi oynamayabilir, kredileri elbette yok. Ghezzal için planladığımız süre maksimum 20 dakikaydı, fazla oynatsaydık bir ay aramızda olamayabilirdi. Onunla konuştuk ve birlikte bu kararı verdik” açıklamasını yaptı.

Çaykur Rizespor, Alanyaspor karşısında alacağı galibiyetle hem taraftarlarını sevindirmek hem de düşüşe dur demek için sahada olacak.