Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çaykur Rizespor, Alanyaspor Karşısında Puan Arıyor

Süper Lig’in 7. haftasında, Cumartesi günü Corendon Alanyaspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Çaykur Rizespor, kötü gidişata son verip puan almak istiyor.

Süper Lig'in 7. haftasında,

Geride kalan 6 maçta sadece 1 galibiyet ve 1 beraberlik alarak beklentilerin uzağında kalan yeşil-mavililer, Alanyaspor mücadelesiyle çıkışa geçmeyi hedefliyor. Zorlu karşılaşma saat 19.00’da Gain Park Stadyumu’nda oynanacak ve hakem Abdullah Buğra Taşkınsoy tarafından yönetilecek.

Takımların Durumu

Çaykur Rizespor, şu ana kadar 6 puanla 16. sırada yer alırken, Alanyaspor 7 puanla 12. sırada bulunuyor. Rizespor’da sakatlığı devam eden kanat oyuncusu Benhur Keser dışında eksik bulunmazken, Alanyaspor savunmadaki eksik oyuncusu Furkan Bayır’dan yoksun olarak sahaya çıkacak.

Rizespor’da Hedef Galibiyet Serisi

Sezonun ilk iki maçında 1 galibiyet ve 1 beraberlikle 4 puan toplayan Çaykur Rizespor, son 4 maçını kaybederek milli araya kadar toparlanmak istiyor. Teknik direktör İlhan Palut, hafta boyunca oyuncularıyla yaptığı toplantılarda onları mental olarak da hazırlamaya çalıştı. Palut, takımdaki kaliteye inandığını belirterek, “Alacağımız bir galibiyet bizi gerçek kimliğimize kavuşturacaktır. Bu süreci Alanyaspor maçıyla geride bırakmayı hedefliyoruz” dedi.

Muhtemel 11’ler

C. Alanyaspor: Ertuğrul, Lima, Aliti, Lezama, Hwang, Coelho, Augusto, Balkovec, Makouta, Janvier, Hadergjonaj

Ç. Rizespor: Grbić, Taha, Mosci, Alikulov, Hojer, Giannis, Amir, Olawoyin, Ghezzal, Vurčević, Akintola (Ali Sowe)

Maç Detayları

Stadyum: Gain Park
Saat: 19.00
Hakem: Abdullah Buğra Taşkınsoy
Yayın: beIN SPORTS