Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çaykur Rizespor Krizden Çıkış Yolu Arıyor!

2024-25 sezonuna büyük umutlarla başlayan Çaykur Rizespor, aldığı son kötü sonuçlarla taraftarını hayal kırıklığına uğratıyor. Geçen sezonu 9. sırada bitirerek Avrupa kupalarına katılma hayallerini son haftalara kadar sürdüren Yeşil-Mavililer, bu sezon ise küme hattına gerileyerek beklentilerin çok uzağında kaldı.

2024-25 sezonuna büyük umutlarla

Haber: Semra SAKARYA

Kadrosunu Ali Sowe, Hadziahmetovic, Ghezzal, Juresca ve Giannis gibi önemli isimlerle güçlendiren Rizespor, sezonun ilk iki haftasında topladığı 4 puanla umut vermişti. Ancak bu olumlu başlangıç sonrası adeta bir çöküş yaşandı. Son 5 maçını kaybeden Karadeniz ekibi, bu süreçte kalesinde 13 gol gördü ve rakip ağları hiç havalandıramadı. İlk 7 hafta sonunda 16. sıraya düşen Rizespor, küme düşme hattına geriledi.

Süper Lig’in 8. haftasında Antalyaspor’u ağırlayacak olan Çaykur Rizespor, bu maçı bir dönüm noktası olarak görüyor. Takım, teknik direktör ve futbolcuların da bu karşılaşmaya tüm benliğiyle odaklandığı öğrenildi. Taraftarlar da, Çaykur Didi Stadyumu’nda oynanacak bu kritik maçta takımlarını yalnız bırakmayarak kötü gidişe son verme arzusunda.

İç Sahada Zorlanıyorlar

Rizespor, bu sezon Çaykur Didi Stadyumu’nda oynadığı dört maçta galibiyet alamadı. Başakşehir ile 1-1 berabere kalan takım, Fenerbahçe’ye 5-0, Kasımpaşa’ya ve Samsunspor’a 1-0’lık skorlarla mağlup oldu. Antalyaspor karşısında alınacak bir galibiyet, hem kötü iç saha performansını düzeltmek hem de çıkış yakalamak adına büyük önem taşıyor.

Teknik direktör ve oyuncular, taraftar desteğinin kritik olacağını vurgulayarak, Antalyaspor maçında üç puanı alarak bu kötü dönemi geride bırakmak için kenetlendiklerini belirtti.