Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İyi Parti İlçe Başkanı Ali Ayçin: ’’Türkiye Yabancıya Bırakılacak Kadar Ucuz Vatan Değildir’’

İYİ Parti İkizdere İlçe Başkanı Ali Aycin son gelişen konular üzerinde bir açıklamada bulundu. Başkan Aycin açıklamasında’’ Türkiye ucuz kazanılmadı, millet pahalılıktan bunalmış durumda’’ dedi.

İYİ Parti İkizdere İlçe

İsmet Kösoğlu

Son günlerde önemli olaylar olduğunu söyleyen İYİ Parti İkizdere İlçe Başkanı Ali Aycin’’ geçtiğimiz günlerde Ankara Kahramankazan’daki menfur haince saldırıda can veren şehitlerimizi saygı rahmet minnetle anıyorum. Yaralılarımıza acil şifalar dilerim. Türkiye zor bir dönemden geçiyor. Ekonomik zorluklar vatandaşın belini bükerken içimizdeki hainlerin saldırılarına şahit oluyoruz. Türkiye ucuz kazanılan bir vatan değildir. Cumhuriyet kolay kurulmadı. Hainlere karşı daha etkili tedbirler almasını AKP hükümetinden bekliyoruz. Bu toprakları bize vatan kılan ve bu uğurda can veren bütün şehitlerimizi bir kez daha saygı, rahmet ve minnetle anıyorum. Biz İYİ Parti olarak; tarihe karşı sorumluluğumuzu yerine getiriyoruz: Türk Milleti diyeceğiz, böldürtmeyeceğiz! Türk Bayrağı diyeceğiz, indirtmeyeceğiz! Türk Vatanı diyeceğiz, eksiltmeyeceğiz! Cumhuriyeti kaim, devleti daim eyleyeceğiz!

    Ankara’daki o eylemi yapan hain katiller o patlayıcılarla, sırtlarındaki mühimmat çantalarıyla ve uzun namlulu silahlarla nasıl boy gösterdiler, nasıl cirit attılar, nasıl dolaştılar. İstihbaratımız ve güvenlik kuvvetlerimiz ne yapıyordu.

                              Bölücü başı Mecliste konuşamaz

    Bebek katili bölücü başı ömür boyu hapis cezasına çarptırılmıştır. Bunun değil Mecliste konuşmasına İmralı’dan dışarı çıkmasına dahi tahammülümüz olamaz. Teröristle masaya oturulmaz. Teröristle pazarlık olmaz. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin ne amaçla konuştuğunu anlamak zor. Bu açıklama kabul edilemez’’ dedi