Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ARTVİN HOPASPOR PLAY OFF YOLUNDA

Artvin Hopaspor deplasmanda Tarsus İYnu 3-1 yenerek play off yolunda önemli bir galibiyet elde etti.

Artvin Hopaspor deplasmanda Tarsus

 

 

Hayati Akbaş

HOPA- Artvin Hopaspor deplasmanda Tarsus İY.nu 3-1 yenerek play off yolunda önemli bir galibiyet elde etti.

Tarsus Burhanettin Kocamaz stadında futbol oynamaya müsait 20 derece sıcaklıkta oynanan karşılamayı Melis Özçiğdem, Ersin Erbay ve Tolga Okumuş hakem üçlüsü yönetti.

Artvin Hopaspor deplasmanda oynadığı karşılaşmada tek hedefi 3 puan üzerine kurarak sahaya çıktı. Ancak karşılaşmanın daha 2inci dakikasında ev sahibi takım oyuncusu Ömerhan Çıldırın ayağından kazandığı golle 1-0 öne geçti. Golden sonra rakip kaleye daha çok yüklenmeye başlayan A. Hopaspor istediği golü 14uncu dakikada Mehmet Aytemiz’in ayağından bularak beraberliği sağladı

Karşılaşmanın 32 dakikasında ev sahip takımın oyuncusu Şehmuz Durak’ın kırmızı kart görerek oyun dışına çıkartılması üzerine 10 kişi kaldı. İlk devrede karşılıklı ataklardan başka gol sesi çıkmayınca takımlar soyunma odasına 1-1.lik skorla gitti.

İkinci devreye daha derli toplu başlayan Hopaspor ev sahibi Tarsus İY. Kalesine yüklenmeye başladı. Bu ataklardan birinde 55.nci dakikada Mehmet Aytemiz’in ayağından takımı galibiyete taşıyan golü buldu ve deplasmanda 2-1 üstünlüğü sağladı.

Bu ataktan sonrada ev sahibi takımın kalesine daha sık inmeye başlayan Artvin Hopaspor karşılaşmanın 70.uncu dakikasında Onur Civelek’in ayağından TFF 3uncu golü bularak skoru 3-1 e taşıdı. Karşılaşmanın kalan dakikalarında başka gol sesi çıkmayınca maçta bu skorla sona erdi.

Artvin Hopaspor bu skorla puanını 23 e çıkararak 9.uncu sıraya yükseldi.

Artvin Hopaspor önümüzdeki hafta kendi sahasında Mardin 1969 takımını konuk edecek.

Artvin Hopaspor teknik direktörü Cafer Aydın karşılaşmadan galip ayrılmanın mutluluğunu yaşadıklarını, tüm futbolcularını saha da ortaya koydukları performanslarından dolayı tebrik ettiğini ifade ederek “Bizim hedefimiz Play off grubuna kalmaktır. Bu oyunun devamını getirebilirsek buda uzak bir ihtimal değil. Ben takımıma güveniyorum” ded