Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ARTVİN HOPASPOR’DA GÖKSEL CİHAN DÖNEMİ BAŞLIYOR

Artvin Hopaspor’da bir süredir devam eden yönetim kriz nihayet çözülüyor. Göksel Cihan başkanlığında güçlü bir yönetim oluşturma çalışmalarında sona gelindi:

Artvin Hopaspor’da bir süredir

Hayati Akbaş
HOPA-Artvin Hopasporda son yapılan Genel kurulda yönetim oluşmazken, mevcut yönetim 6 Temmuz tarihinde tek gündem maddeli yeniden Olağanüstü kongre kararı almıştı. Bu süreçte yapılan görüşmelerde meyvesini vermeye başladı.
Kulübe yakın kaynaklardan edinilen bilgilere göre kongrede Göksel Cihan başkanlığında tek listenin oylaması yapılacak. İstanbul-Bursa olmak üzere buralarda yaşayan bir kısım işadamının da desteğini arkasına alan Göksel Cihan’a Hopa İş dünyası da destek verdi. Şu ana kadar çevresinde 35 iş insanının desteğini alan Göksel Cihan “zaman dar. İşi sıkı utmak zorundayız ve hızlı hareket etmek durumundayız. Bunun için kongre sonrası yapacak çok işimiz var” diyerek çalışmalarına yol arkadaşları ile beraber devam ettiği öğrenildi.
Hopa sporun önceki dönemlerde de başkanlığını yapan ve daha sonra yönetim kurulu Üyeliği görevlerinde bulunan Göksel Cihan kulübün içinde bulunduğu durumu yakından bilen bir isim. Hopalıların da yakından tanıdığı Cihan’a tam destek vereceklerini şimdiden ifade etmeye başla