Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çayelispor Basın Sözcüsü Sarı “Gelecekte Daha İyi Olacağız”

Çayelispor, 30 yıl aradan sonra çıktığı TFF 3. Lig’de ilk maçına Silivrispor karşısında çıktı. Maçın ardından Çayelispor Basın Sözcüsü Abdul Kerim Sarı, teknik ekip, oyuncular ve taraftarlara teşekkür eden bir açıklama yaptı.

Çayelispor, 30 yıl aradan

Abdul Kerim Sarı, 3. Lig’deki ilk maçımızda sahamızda kazanmayı çok istiyorduk. Silivrispor gibi köklü bir ekibe karşı sahada müthiş bir mücadele ortaya koyduk. Galibiyet getirecek pozisyonlar bulmamıza rağmen bazen sonuç alamıyorsunuz. Ancak oyuncularımızı ve teknik ekibimizi verdikleri mücadeleden ötürü kutluyorum” dedi.

Ayrıca Çayelispor ‘un yeni bir takım olduğuna vurgu yapan Sarı, “Her geçen gün daha iyi olacağız. Bu ligde her puanın ne kadar önemli olduğunun farkındayız” ifadelerini kullandı.

Taraftar desteğinin önemine de değinen Sarı, “Uzun bir aradan sonra profesyonel liglere geri dönen Çayeli şehri, tribünde yine takımına sahip çıktı. Sabırlı olmalarını ve takımımıza güvenerek desteklerini sürdürmelerini istiyorum” dedi.

Sarı, önlerindeki Muğlaspor maçına odaklandıklarını belirterek, Silivrispor’ a da centilmence mücadelesinden dolayı teşekkür ederek gelecek maçlarda başarılar diledi.