Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çayelispor’ dan Taraftara Çağrı: “Tribünleri Coşturalım”

Çayelispor Kulübü, yaklaşan Beykoz İshaklı Spor karşılaşması öncesinde taraftarlarına çağrıda bulunarak, tribünleri coşturma ve takıma destek olma davetinde bulundu. Kulüpten yapılan açıklamada, taraftar desteğinin takım için hayati önem taşıdığı vurgulanarak, “Tüm taraftarlarımızı bu heyecan dolu maçımızda destek vermeye ve tribünleri coşturmaya davet ediyoruz!” ifadelerine yer verildi.

Çayelispor Kulübü, yaklaşan Beykoz

Bilet Fiyatları ve Satış Bilgileri

Taraftarların kolayca ulaşabilmesi amacıyla bilet fiyatlarında uygun bir politika izleyen kulüp, A ve B tribün biletlerini 20 TL, protokol tribünü biletlerini ise 500 TL olarak belirledi. Ayrıca, misafir tribün biletleri de 20 TL’den satışa sunulacak.

Biletler, maç günü saat 12.00’den itibaren stat çevresindeki bilet satış noktalarından temin edilebilecek. Çayelispor, içinden geçtiği zorlu dönemde birlik ve beraberlik duygusuyla daha güçlü çıkacağına inandığını belirterek, tüm Çayelispor sevdalılarını maça davet etti. Taraftarların maça yoğun ilgi göstermesi ve takıma güç vermesi bekleniyor.

Bu hafta oynanacak Beykoz İshaklı Spor karşılaşmasında, Çayelispor taraftarının etkili desteğini hissetmek için bilet fiyatları 50 TL olarak belirlenmiştir.