Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çaykur Genel Müdürü Âlim’den Mersin Valisi Pehlivan’a Ziyaret

Mersin’de, Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından düzenlenen, “2024 Tarım Zirvesi ve Ulusal Ürün Konseyleri Buluşması” programına katılan, Çaykur Genel Müdürü ve YK Başkanı Yusuf Ziya Âlim Mersin İlinin Rizeli Valisi Ali Hamza Pehlivan’ı makamında ziyaret etti.

Mersin'de, Tarım ve Orman

Haber: Bayram Ali Kavalcı

Hemşehrisi, Çay İşletmeleri (ÇAYKUR) Genel Müdürü Yusuf Ziya Âlim’i Mersin ‘de misafir etmekten mutluluk duyduğunu ifade eden Vali Pehlivan; “Benimde memleketim Rize’de ve Çay tarımının yapıldığı Doğu Karadeniz Bölgemizin 4 ilinde, Çay ve Çaykur bizler için çok önemlidir. Genel Müdür Âlim beraberindeki çalışma arkadaşlarıyla birlikte yapmış oldukları bu nazik ziyaretlerinden mutluluk duydum. Bu vesilesiyle çayımızın dünü, bugünü gibi çeşitli konularda değerlendirme ve bilgi alışverişinde bulunulduk. Çayımızın geleceğiyle ilgili yapılan önemli projeleri Genel Müdür beyden dinlemekten sevinç duydum. “dedi.

Çaykur Genel Müdürü ve YK Başkanı Âlim’ de, Türkiye’nin ekonomik ve ihracat noktadasın da önemli illerinden olan Mersin ilinde Rizeli bir Vali olarak yapmış olduğunuz çalışmalarla hemşehrileriniz olarak bizlerle mutluluk duyuyoruz. Çayımıza ve şahsımıza sıcak misafirperverliğinize çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

Valilik Makamında gerçekleşen görüşmeye, Çaykur Genel Müdür Yardımcısı Zeki Karaoğlu ve Çaykur Pazarlama Dairesi Başkan V. Erdal Özbey de iştirak ettiler.