Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çaykur Rizespor Evinde 3 Puana Hasret

Geçtiğimiz sezon, Trendyol Süper Lig’e yeniden yükseldikten sonra başarılı bir performans sergileyen Çaykur Rizespor, uzun süre Avrupa umudunu sürdürdü. Ancak sezonun sonlarına doğru beklenmedik puan kayıpları yaşadı ve bu fırsatı yitirdi. Yine de, 50 puanla sezonu 9. sırada tamamlayarak taraftarını mutlu etti.

Geçtiğimiz sezon, Trendyol Süper

İlyas GÜR

İç Sahada Dikkat Çeken Başarı

Yeşil-Mavililer, özellikle iç sahada gösterdiği başarıyla dikkat çekti. Taraftarının önünde oynadığı 19 maçta 11 galibiyet, 5 beraberlik ve 3 yenilgi alarak toplamda 38 puan topladı. Bu performansla, şampiyon Galatasaray ve ikinci sıradaki Fenerbahçe’nin ardından evinde en çok puan toplayan 3. takım oldu. Rizespor, rakip filelere 28 gol gönderirken, kalesinde de 15 gol gördü.

Yeni Sezonda Zorluklar

Ancak yeni sezonda, geçen yılki başarıları mumla arayan Çaykur Rizespor, yapılan transferlerle güçlendirilmiş kadrosuna rağmen, Çaykur Di Di Stadyumu’nda oynadığı 4 maçta galibiyet sevinci yaşayamadı. Atmacalar, Başakşehir ile 1-1 berabere kalırken, Fenerbahçe’ye 5-0, Kasımpaşa ve son olarak Samsunspor’a ise 1-0 mağlup olarak tam 11 puan kaybetti.

Palut Diken Üstünde

Süper Lig’in geride kalan 6 maçında 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 4 yenilgi alarak 4 puanla 16. sırada bulunan Çaykur Rizespor’da işler umulduğu gibi gitmiyor. Son olarak Samsunspor’a karşı alınan yenilgi, moralleri iyice bozarken, geçen sezon takıma oynattığı futbol ve elde edilen sonuçlarla taraftarın beğenisini kazanan teknik direktör İlhan Palut ve ekibi zor bir döneme girdi.

İç sahada yaşanan art arda yenilgiler üzerine gelen eleştiriler giderek artarken, Yeşil-Mavililerin bu hafta deplasmanda Alanyaspor ve sonrasında sahasında Antalyaspor karşısında alacağı sonuçlar, beklenmeyen gelişmelere yol açabilir. Çaykur Rizespor, bu zorlu süreci atlatmak için ivedilikle bir çıkış yakalamak zorunda.