Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çaykur Rizespor’da 93. Genel Kurul Toplantısı yapıldı

Çaykur Rize Gençlik ve Spor Kulübü Derneğinin, 7405 Sayılı Spor Kulüpleri ve Spor Federasyonları Yasası gereği Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezinde yapıldı.

Çaykur Rize Gençlik ve

Toplantıya Çaykur Rizespor  Kulüp Başkanı İbrahim Turgut, yönetim kurulu üyeleri ile dernek üyeleri katıldı.
Divan Başkanlığına Halil Bakırcı’nın seçildiği kongrede, yönetim kurulu faaliyet raporu, mali raporlar ve 2024 yılı tahmini bütçesi, denetleme kurulu raporunun okunmasının ardından raporlar oy birliği ile ibra edildi.
Ayrıca, 7405 Sayılı Spor Kulüpleri ve Spor Federasyonları yasasında öngörülen yükümlülüklerin yerine getirilebilmesi için tüzük değişiklikleri görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.
Kongre sonrası Başkan  İbrahim Turgut şunları kaydetti:
“Bakanlığımızın zorunlu olarak değiştirilmesini istediği bazı maddeler vardı. Bununla ilgili bir genel kurulumuz oldu. Değişikliklerin ülkemize, şehrimize ve kulübümüze hayırlı olmasını diliyorum. Birlik beraberlik sloganıyla çıkmış olduğumuz bu yolda birliğimizin, beraberliğimizin, kardeşliğimizin daim olduğunu, büyük Rizespor ailesinin gücünü, sevgisini, muhabbetini gördükçe mutlu olduğumuzu belirtip, hepinizi saygıyla sevgiyle selamlıyorum.” Ardından Rizespor Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş. Genel Kurulu Mehmet Cengiz Tesislerinde gerçekleştirildi.