Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çaykur Rizespor’da Çok Konuşulacak Takas

Fenerbahçe, Emirhan Topçu için yeşil- mavili takıma 2 oyuncu ve 1,5 milyon Euro teklif etti. Rizespor kanadı ise farklı bir istekte bulundu

Fenerbahçe, Emirhan Topçu için

Haber: İlyas GÜR

Çaykur Rizespor ile Fenerbahçe arasında sıkı bir transfer pazarlığı yaşanıyor. Emirhan Topçu’ ya talip olan Fenerbahçe, Atmaca’ ya Serdar Aziz ve Tiago Çukur artı 1,5 milyon Euro teklif etti. Bu teklifi kabul etmeyen yeşil- Mavililer Umu Nayır, Miha Zejc, Ere Mor ve Serdar Aziz’ i istedi. Ya da 7 milyon Euro veren Emirhan Topçu’ yu alır dedi. İki Takım arasında pazarlıkların sürdüğü kaydedildi. Teknik Direktör İlhan Palut’ u Emirhan’ ın gidişine ancak istenilen futbolcular karşılığında onay vereceği kaydedildi.

Emirhan Topçu ile Las Palmas ve birkaç Avrupa kulübü ilgileniyor. Emirhan için Las Palmas 7 milyon Euro’ yu gözden çıkarmış durumda. Emirhan Topçu ise Avrupa’da futbol oynamayı düşünürken Morinyo etkisi nedeniyle Fenerbahçe’ ye kapıları kapatmadığı ve sarı- lacivertli takıma sıcak baktığı gelen bilgiler arasında. Bu transfer kısa sürede çözüne kavuşması beklenirken, iki kulüp arasında anlaşma yakın.