Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çaykur Rizespor’dan Gençlik Operasyonu

Çaykur Rizespor tecrübeli isimleri kadrosuna katmaya çalışırken bir taraftan da genç ve gelecek vaat eden oyuncularla olan temaslarını sıcak tutuyor. Listede yetenekli isimler var.

Çaykur Rizespor tecrübeli isimleri

İlyas GÜR

Yeni sezonda iddialı bir şekilde hazırlanan Çaykur Rizespor sahaya inmek için gün sayarken transferde de ince eleyip sıkı dokuyor. Kadrosunu kaliteli ve tecrübeli isimlerle güçlendirmek isteyen Atmaca, genç ve gelecek vaat eden oyuncularla temaslarını sıkı tutuyor. Daha önce listesine aldığı Yusuf Talum’ un yanı sıra Somaspor u iki genç ismi Rıdvan Dönmez, Kamil Fidan ile ilgilendiği öğrenildi. Yeşil- Mavililer bu üç genç ismi kadrosuna katmak için görüşmeleri sürdürüyor.

Son olarak İnegölspor’ da top koşturan Yusuf Talum 22 yaşında ve sağ bek mevkiinde görev alıyor Geçen sezon 31 maçta görev alan Yusuf, güçlü fiziğiyle dikkat çekiyor. 21 yaşındaki Rıdvan ise 2.lig ekibi Somaspor’ da top koşturuyor. Genç sol bek geçen sezon 27 maçta 2 gol 1 asist üretti. Çaykur Rizespor’ n talip olduğu bir diğer isim olan Kamil ise merkez orta saha oynuyor. 21 yaşsıdaki oyuncu geçen sezon Manisa ekibiyle 32 maça çıkıp 2 asist yaptı