Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çaykur Rizespor’dan Transfer Taarruzu

Transferde hareketli bir yaz transfer dönemi gerçekleştirmesi beklenen yeşil- mavili ekibin gündeminde Güven Yalçın, Serdar Dursun, Umut Nayır, Kwame Poku, Piotr Samiec- Talar, Dawid Drachal ve Antre Crnac gibi isimler yer alıyor.

Transferde hareketli bir yaz

Haber: İlyas GÜR              

Çaykur Rizespor, transfer çalışmalarına devam ediyor. Gelecek sezon kadrosuna önemli isimler takviye ederek Avrupa Kupalarını hedefiyle sezona başlamak isteyen Atmaca’ nın, transferde bombaları ard arda patlatması bekleniyor. Transfer listesinde Güven Yalçın, Serdar Dursun, Umut Nayır,  Kwame Poku, Piotr Samiec- Talar, Dawid Drachal ve Antre Crnac gibi isimler bulunan yeşil- mavililerde yönetim en az 3 ismi kampa kadar kadroya katmak istiyor.

Polonyalılar Gözde

Atmaca’ nın Scout ekibinin raporlarını inceleyen Teknik Direktör İlhan Palut’ un Slask Wroclaw’ ın 22 yaşındaki kanat Potr Samiec- Talar’ ın yanı sıra Rakow forması giyen 19 yaşındaki 10 Numara Dawid Drachal ve 20 yaşındaki Forvet Antre Cmac’ ın kadroya katılmasını istediği öğrenildi. Önümüzdeki günlerde bir kez daha Polonya’ ya gitmesi beklenen Atmaca’ nın kurmaylarının bu üç isim için şartları zorlayacağı kaydedildi.

Forvette Yerliler Gözde

Özellikle hüküm noktasında yerli ve ligi iyi bilen oyuncular üzerine duran İlhan Palut’ un Bonservisi Karagümrük’ te olan Serdar Dursun (32), Fenerbahçe’ nin oyuncusu Umut Nayır ve Bonservisi Genoa’ da olan Güven Yalçın’ dan birin kadroda görmek istiyor. Oyuncularla ve kulüpleriyle temas halinde olan Atmaca’ nın yetkilileri, kısa süre içerisinde bu transferde sonuç almak istiyor. Atmaca’ nın alternatif golcüler arasında Galatasaray’ lı Halil Dervişoğlu’ da bulunuyor