Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çaykur Rizespor’un Geleceği Bu Gençler

Çaykur Rizespor, gençlerine çok güveniyor. En çok umut vaat eden isimler ise Güvenç Usta(20), Efe Tecimer (21), Eren Emre Aydın (20) Remzi Kolcuoğlu (20), Emirhan Yılmaz (20), Habil Özbakır (19)

Çaykur Rizespor, gençlerine çok

Haber: İlyas GÜR

Gelecek sezon hem kaliteli bir kadro kurmak hemde genç yeteneklerin daha fazla şans vermek isteyen Çaykur Rizespor’ da 6genç isi ön plana çıkıyor. Bunların ilk sırasında yer alan şu an A takım kadrosunda bulunan sol kanat oyuncusu Güvenç Usta yer alıyor. Geride kala sezonda 1 kez A takımda oynama şansı yakalayan Genç Güvenç Usta U15 ve U 18 Milli takımlarında da 4 kez forma giymişti.

Bu gençlerden sol kanat Efe Tecimer(21). Rizespor’ n 1.ligde mücadele ettiği 2022-2023 sezonunun 6.haftasında 17 Eylül 2022’ de Adanaspor ile oynanan maçta sakatlanan ve uzun bir süre sahalardan uzak kalan Efe Tecimer, artık tamamen hazır hale geldi ve yeni sezonu n başlamasını iple çekiyor.

Sezon başında ‘kiralanan Eren Emre Aydın (20) hem ön libero hemde orta sahada görev yapabiliyor. Yeşil- mavili ekibin çok beklediği milli oyuncu, Bursa ekibiyle 22 maçta 1177 dakika sahada kalıp 2 asist yaptı.  Pazarspor’ da kiralık olarak forma giyen Remzi Kolcuoğlu (20)’ da dikkat çeken diğer bir isim. Genç Santrafor devre arasında gittiği Pazarspor’ da 10 müsabakaya çıkıp 2 gol kaydetti.

Rizespor’dan kiralık olarak gönderilen Emirhan Yılmaz 2.lig ekibi Düzcespor’ da forma giydi. Düzce ekibiyle 11 maça çıkan merkez orta saha oyuncusu 1 gol kaydetti. Fiziği ile dikkat çeken sol bek Habil Özbakır (19) ise A takımda forma giyemedi. U9 liginde 23 kez forma giyen Habil 2 gol attı. Teknik Direktör İlhan Palut’ un yakından takıp ettiği bu altı isim 27 Haziran’ da başlayacak olan kamp kadrosunda yer alacakları öğrenildi.