Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çaykur’ un Pazarlama Bölge Müdürlüğü Lojistik Şefliği Oldu

Rize’ deki Pazarlama Bölgesinin Yeni Müdürü de Ahmet Cevheri Oldu

Rize’ deki Pazarlama Bölgesinin

Haber: Faik BAKOĞLU

Kısa ismi Çaykur olan Rize’ deki Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğüne bağlı olan Samsun Tekkeköy’ deki Çaykur’ un Pazarlama Bölge Müdürlüğü yapılan yeni düzenlemeyle Lojistik Şefliğine dönüştürüldü.

Yapılan bu son değişiklikle de eski ismi Samsun Pazarlama Bölge Müdürlüğünün sevilen ve başarılı Müdürü Ahmet Cevheri’ de Rize’ deki Pazarlama Bölgesinin yeni Müdürü oldu.

Bu arada yılardır Çaykur’ un Samsun Pazarlama Bölge Müdürlüğüne de görev yapan toplam 14 memur ve işçinin de yarısının Rize’ deki ünitelere nakil olduğu öğrenildi.

Öte yandan İyidere’ deki 100. Yıl Paketleme Fabrikası Müdürlüğünün yanı sıra Pazarlama Müdürlüğünü de yıllardır yapan Ömer Bolat’ tan Pazarlama Müdürlük görevi alınınca Bolat, böylece sadece 100 Yıl Çay Paketleme Fabrikasının Müdürü olarak görevine kalmış oldu.

Anımsanacağı gibi güzide kurumumuz Çaykur’ u Erzurum, Diyarbakır, Kayseri, Mersin, İzmir ve Rize’ deki Pazarlama Bölge Müdürlükleri, Ankara- Elmadağ ve İstanbul- Sarıyer’ de Üretim ve Pazarlama Müdürlükleri yıllardır faaliyet gösteriyor.

Samsun Tekkeköy’ deki Çaykur’ un Pazarlama Bölge Müdürlüğü de yapılan yeni düzenlemeyle vurguladığımız gibi Lojistik şefliği oldu.