Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP Rize İl Kadın Kolları Başkanı Piyadeoğlu güven tazeledi

CHP Rize İl Kadın Kolları başkanlığı seçimi yapıldı. Ek liste ile gidilen kongrede başkanlığa yeniden Berrin Piyadeoğlu seçildi.

CHP Rize İl Kadın

CHP İl başkanlığında yapılan kongrede başkanlığa yeniden seçilen Berrin Piyadeoğlu yaptığı konuşmada, “İl kadın kolları başkanlığı olarak yaptığımız çalışmalar kadın kollarını büyütüp, tanıtmak ve güçlendirmek olduğunu kaydetti. Piyadeoğlu, “.Bunu bugün yoğun kadın katılımı ile başarmış olduğumuzu görüyoruz, bu Kadın gücümüzü büyütmeye de devam edeceğiz.       Rize’de yaşayan tüm kadınların siyasi görüşüne bakmaksızın sorunlarına çözüm üretmek için sürekli Yeni projeler geliştireceğiz, kadınların eşitlik mücadelesi için gerekeni yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz” dedi.

Piyadeoğlu konuşmasında, “Şehrimizin birçok sorunu mevcut olup sorunların çözümü birçok ilden geride kalmıştır, hem ülkemizde hem ilimizde cinsiyet ayrımı gözetmeksizin, sadece insan odaklı kalkınmasına( huzur, sosyal ve kültürel ) katkı sağlamak üzere elimizden gelenin en iyisini yapacağız, bunun içinde 2028 genel seçimde CHP İktidara taşımak olacaktır. Tüm hedefimiz kadın kollarını büyütmek, iktidara taşımak, hak ettikleri tüm mevkilerde olmalarını sağlamaktır. Bizleri destekleyen İl ve İlçe Başkanlarımıza, Belediye Başkanlarımız, İl Genel Meclisi ve Belediye Meclis üyelerimize, Cumhuriyet Halk Partisi Rize İl örgütünün her kademesindeki üye, delege ve yöneticilerimize teşekkür ederim” dedi,