Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve 10’a Yakın Bakan Rize’ye Geliyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, çeşitli programlara katılmak ve bir dizi incelemelerde bulunmak üzere bugün babaocağı Rize’ye geliyor. Erdoğan’ın ziyaretine AFAD Başkanı ile 10’a yakın bakan da eşlik edecek.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 26 Temmuz 2024 Cuma günü babaocağı Rize’ye hareket edecek. Erdoğan’ın 28 Temmuz 2024 Pazar akşamı Rize programını tamamlayarak kentten ayrılması bekleniyor. Cuma namazını İstanbul’da kıldıktan sonra Rize’ye hareket edecek olan Erdoğan’ı yoğun bir gündem bekliyor.
Erdoğan’ın Rize ziyareti sırasında partisinin Rize İl Başkanını belirlemesi ve İl Başkanlığından istifa eden Hikmet Ayar’ın yerine Rize İl Genel Meclisi önceki dönem Başkanı İbrahim Türüt’ü Rize İl Başkanı olarak ataması bekleniyor. Cuma günü Rize’de resmi programı bulunmayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Güneysu’daki konutuna giderken hemşehrilerine kısa bir selamlama konuşması yapacak.

Cumartesi günü Valilik Tören alanında yapılması planlanan Toplu Açılış Töreni’ne katılacak olan Erdoğan, burada hemşehrilerine hitap edecek. Erdoğan, 31 Mart seçimlerinde partisinin en çok oy oranına ulaştığı Rize’de hemşehrilerine teşekkür edecek. Toplu açılış töreni ile Ayder Yaylası’nda yapılan çevreci otopark ve kentte anahtar teslim yapılan toplu konutlarla diğer yatırımların açılışı gerçekleştirilecek.
Rize programı kapsamında STK’larla bir araya gelecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Geliştirme Vakfı Toplantısı’na da katılacak. Erdoğan’ın Valilik ve Rize Belediyesi ile Rize Şehir Hastanesi inşaatı, İyidere Lojistik Merkezi inşaat alanı ve Ayder Yaylası’nda da incelemelerde bulunması bekleniyor.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Pazar günü akşam saatlerinde Rize programını tamamlayarak kentten ayrılacak. Erdoğan’ın Rize programına İçişleri, Milli Eğitim, Ulaştırma ve Altyapı, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği, Sağlık, Gençlik ve Spor, Tarım ve Orman Bakanı ile AFAD Başkanı da katılacak.

Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Rize programı içeriğinde bazı değişiklikler olabilir.