Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Emekli Çaykur’ cu Şakir Bostancı Dün Toprağa Verildi

Önceki gün tedavi gördüğü Rize Eğitim ve Araştırma Hastanesinde vefat eden Emekli Çaykur’cu Şakir Bostancı dün gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

Önceki gün tedavi gördüğü

Haber: Faik BAKOĞLU

74 yaşında vefat eden Emekli Çaykur’ cu Şakir Bostancı, Emekli öğretmen Bahriye Müftüoğlu Bostancı ile evli olup 2 çocuk babasıydı.

Rize sahil Camiinde dün kılınan cenaze namazına Çaykur Genel Müdür Vekili Erdinç Hatinoğlu, Emekli Genel Müdür Yardımcılarından Mustafa Ustaoğlu başta olmak üzere Çaykur camiasından birçok isimde cenazeye katılarak eski meslektaşlarına karşı son görevlerini yaptılar.

 

 

Rize Kale Mahallesinin de renkli ve sesli simalarından olan Merhum Şakir Bostancı Emekli öğretmen Şadan Bostancı’ nın abisiydi.

Şeyda ve Serdar Bostancı’ nın Babaları olan Merhum Şakir Bostancı’ ın sahil Camiindeki cenaze namazını Mahmut Nedim Berber Hoca ve Yardımcısı kıldırdı.

Kale Mahallesindeki Aile Mezarlığına Merhum Babası Ali Rıza ve Merhum Annesi İrfan Bostancı’ nın yanına toprağa verilen Merhum Şakir Bostancı’ ya Allah’ tan rahmet, başta cefakâr eşi Bahriye Bostancı olmak üzere evlatları Şeyda ve Serdar Bostancı’ ya, Kardeş Şadan Bostancı’ ya, Tüm ailesine, sevenlerine, dost ve yakınlarına başsağlığı ve sabır dileriz.

 

 

Dost ve arkadaşlarının “Baba Şakir” ismini taktıkları emekli Çaykur’ u Şakir Bostancı’ nın vefatı baba ocağı Rize ve eniştesi olduğu Ardeşen’ de büyük üzüntüye neden olduğu öğrenildi