Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Engin Sofu: “Bu sezon o sezon, hasreti dindireceğiz”

Bölgesel Amatör Lig 10. Grup’un 22. haftasında Çayelispor’un Arsin İdman Yurdu’nu 3-1 mağlup etmesi, Çayeli’de büyük bir sevinç ve coşkuyla karşılandı. Maçın ardından kulüp başkanı Engin Sofu, galibiyetin önemine ve takımın başarısına dair açıklamalarda bulundu

Bölgesel Amatör Lig 10.

İlyas GÜR

Sofu, “Mutluyuz, çok sevinçliyiz. 30 yılın üzerine şampiyonluğa bu kadar yaklaştık. Bunun tarif edilmez bir mutluluğu var. Bugünde güzel bir galibiyet aldık. Çayeli şenlendi. Her tarafta bir bayram sevinci var. İnşallah Görele maçını da kazanıp matematiksel olarak şampiyonluğu garantileyeceğiz. 30 yılın üzerine de bize nasip olacak inşallah. Gerçekten kolay olmadı. 3 yılda çok emek verdik. Biz buraya geçilmeden önce 3. yılda şampiyon olacağız demiştik. Allah’ta bize şampiyonluğu nasip etmek üzere. Çok mutuyuz. Bütün çektiğimiz çileyi unutacağız. Çayeli halkına da hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

Çayelispor ‘un bu başarısıyla birlikte şampiyonluk yolunda önemli bir adım attığına vurgu yapan Sofu, takımın ve taraftarların emeklerinin karşılığını almaya başladığını ifade etti. Sofu’nun açıklamalarıyla birlikte Çayeli’mde futbolseverler, takımlarının yakaladığı bu başarıya gururla sahip çıkıyor ve şampiyonluk yolunda desteklerini sürdürüyor.