Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“ESİLA TÜFEKÇİ” MAHALLELER ARASI ÇOCUKLAR FUTBOL TURNUVASI’’ TAMAMLANDI

Rize Belediyesi Gençlik Merkezi ve Bilgi Evi (Ribegem) tarafından 24-29 Haziran tarihleri arasında organize edilen “Esila Tüfekçi Mahalleler Arası Çocuklar Futbol Turnuvası ve Şenliği” İslampaşa mahallesinin şampiyonluğuyla tamamlandı.

Rize Belediyesi Gençlik Merkezi

Turnuva final müsabakalarına ve çocuklar için düzenlenen sosyal etkinliklere Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin’in yanısıra mahalle muhtarları ve aileler katıldı.

Mahalle muhtarlarının takımların direktörlüğünü yaptığı futbol turnuvasında 19 mahalle takımı şampiyonluk için ter döktü.

Final maçı İslampaşa ve Taşlıdere mahalleleri arasında oynandı. Karşılaşmayı İslampaşa kazanarak turnuvanın şampiyonu oldu.

Dereceye giren takımlara ödülleri ve plaketleri takdim edildi. Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin günün anısına turnuvanın da isminin verildiği Esila Tüfekçi’nin ailesine plaketlerini takdim etti. Başkan Metin ardından şampiyon olan İslampaşa takımına kupalarını takdim etti.

Finallerin ardından Rize Belediyesi tarafından çeşitli ikramların eşliğinde çocuklar için eğlenceli animasyon gösterileri, oyunlar, bilyeli tahta arabalar ve eğlenceler düzenlendi.