Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

FETÖCÜLER EKRANLARA

  Adnan ONAY Fetullahçı

 

Adnan ONAY

Fetullahçı Terör Örgütüne üye olmak suçuyla hakkında İstanbul 24. Ağır Cezada dava açıldığı için ABD’ye kaçmış olan Rizeli din simsarı, vatan haini hocasını kaybetmiş olmaktan çok üzülmüş dediler.!
Bu kaçak fetöcudan kaçarken geride bıraktığı televizyonuna bağlanıp taziyelerini dile getirmesini bekliyoruz. En azından bir video yapıp o vatan haininin meziyetlerini anlatsın! Nasılsa bu ara kaçtığı ülkeden yaptığı videolarla din satma işini hızlandırmış. Hocası hakkında çeşitli sitelerde daha önce yazdığı, sonra da sildirdiği övgülerini tekrarlarsa bile yeter. En azından dostlarını, takipçilerini mutlu etmiş olur! Rize’de kendine benzer epeyce fetöcu, kripto fetöcü takipçisi, dostu var. Yerine bıraktığı hoca kılıklı vekili de güzel çalışıyor, her tuşa basıyor, paranın kokusunu iyi alıyor. Sadece Kuran Kursu paraları, din işleri yetmez bu işlere. O nedenle kirli paraları iyi çalıştırıyor! ABD havası işini kolaylaştırır!

Ancak şunu unutmamalı: FETÖ’nun Cumhur İttifakına sızdırdığı aparatları gün olur birgün açığa çıkar, bu tipleri koruyanlar da gün olup hesap verirler!

Elbet her şeyin bir zamanı vardır.!