Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Fırtına Cihan Çanak’ ı yakın takibe aldı

Trabzonspor, Belçika futbolunun yeni prenslerinden birisi olarak gösterilen yakın takibe aldı. 18 yaşındaki gurbetçi Cihan Çanak’ ı yakın takibe aldı. 18 yaşındaki 10 numarayı kulübü Standart Liege 1 yıllık kiralamaya sıcak bakıyor. Bordo-mavililer ise sözleşmeye satış opsiyonu koydurmak istiyor. Cihan Çanak bu sezon Jupiler Pro League’ de 29 maça çıktı, 1 gol 3 asistlik performans sergiledi

Trabzonspor, Belçika futbolunun yeni

Yeni sezon öncesi kadrosuna önemli isimler katmak için yoğun bir çaba harcayan Trabzonspor, genç oyuncuları da es geçmiyor. Bordo-mavililerin, Belçika’ nın Standard Liege takımında forma giyen aslen Trabzonlu 18 yaşındaki Cihan Çanak’ ı takıp ettiği ortaya çıktı. Asıl mevkii 10 numara olan Cihan Çanak, sol ve sağ kanatta da görev yapabiliyor.

Standart Liege’ nin Jupiter Pro Liegue’ de oynadığı 29 karşılaşmada görev yapan Cihan Çanak 1 gol 3 asist yaptı. Belçika ekibinin yeni sözleşme imzalattığı Cihan’ ı 1 sezonluğuna kiralamaya sıcak baktığı öğrenilirken, Trabzonspor kurmaylarının ise sözleşmeye satış opsiyonu maddesi koydurmak istediği ileri sürüldü.  Çok yetenekli bir oyuncu olan Cihan Çanak’ ın piyasa değeri 4 milyon avro olarak gösteriliyor.

ilyas GÜR