Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Genç Atmacalar Fena Geliyor

Çaykur Rizespor’ un alt kategorilerinde mücadele eden takımları, aldıkları başarılı sonuçların yanı sıra, ortaya koydukları performansla gelecek adına fazlasıyla umut veriyor.

Çaykur Rizespor’ un alt

Alt yapıya verdiği değerle ön plana çıkan Çaykur Rizespor, bunu meyvelerini alma başladı. Yeşil- Mavili ekibin Futbol Akademisi yeni bir deneyimden daha başarıyla çıktı Karadeniz ekibinin 12 yaş takımı, Batumi Football Fest 2024’ te boy gösterdi. Burada 6 maç oynayan U12’ ler 3 galibiyet ve 3 beraberlik alarak hiç yenilgi yüzü görmedi. Üstelik bu 6 maçta kalesine gol görmeyen U12 takımının kalecisi Yasin Ali Kurt, turnuvanın en iyi kalecisi seçildi. Minik atmacaları izleyen herkese keyifli anlar yaşattı.

U-16 gelişim Ligi 6.Grupta yer alan Çaykur Rizespor’ un U 16takımı da ligin 2.haftasında önceki gün Trabzonspor’ un konuğu oldu. Akyazı’ da oynanan maçtan 3-1 galip ayrılan Genç Atmacalar, büyük sevinç yaşadı. 3 puanı getiren golleri ise Ahmet Efe, Buğrahan ve Kaya kaydetti. Yeşil- Mavili ekibin U-15 takımı ise deplasmanda karşılaştığı Iğdır FK’ yı 100-0 yenerek adeta resital yaptı. Bir maçı eksik Rizespor’ un U-16 takımı 3puanla 3.sırada , U-15 takımı ise 3 puanla 2.sırada yer alıyor