Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Gökhan Akkan Trabzonspor Yolunda

Çaykur Rizespor’ da sözleşmesi biten kaptan Gökhan Akan’ ın Trabzonspor’a transfer olacağı iddia edildi

Çaykur Rizespor’ da sözleşmesi

Haber: Dilek ONAY CAN
Çaykur Rizespor’ da sözleşmesi biten ve yeni sözleşme imzalanmayan Gökhan Akkan’ ın Trabzonspor yolunda olduğu iddia edildi. Bölgenin en büyük gazetesi olan Karadeniz Gazetesinde yer alan habere göre Trabzonspor Kalecisi Uğurcan Çakır’ ın ayrılması halinde Gökhan Akkan ile sözleşme imzalanacağı kaydedildi
Fırtına’da yeni sezon planlamaları son hızıyla sürerken, kale için de önlem alınıyor. Celtic, Monaco ve Nantes gibi kulüplerden teklifler alan Uğurcan Çakır’ın takımdan ayrılma olasılığının bulunması nedeniyle alternatifleri hazır tutan Trabzonspor’a menajerlerden Gökhan Akkan önerisi geldi. Çaykur Rizespor ile kontratı biten 29 yaşındaki file bekçisinin, bordo-mavili kulübe teklif edildiği, ortaya çıktı.
Gelen öneriyi dikkate alan kurmayların, Gökhan Akkan’ın temsilcisi ile bir görüşme gerçekleştirdiği ve Uğurcan’ın durumuna göre, bu transfere yön verileceği kaydedildi. Bu sezon Rizespor’da 31 lig maçına çıkan Gökhan Akkan, 12 karşılaşmada kalesini gole kapadı. Gökhan, 42 gole ise mani olamadı. Deneyimli file bekçisi 1 kez A Milli Takım formasını giydi.