Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Güneysu’da Coşkulu Şampiyonluk Kupa Töreni

Rize 2. Amatör Lig’de şampiyon olarak 1. Amatör Lig’e yükselen Güneysu Ulucamispor, şampiyonluk kupasını aldı.

Rize 2. Amatör Lig'de

Haber: Mevlut AK

2023-2024 Futbol sezonunda dokuz takımın yarıştığı Rize 2. Amatör Liginde 21 puanla şampiyon olarak 1. Amatör lige yükselen Güneysu Ulucamispor dün törenle şampiyonluk kupasını aldı. Şampiyonluk Törenine Kulüp Başkanı Mehmet Zahid Kandemir, Rize ASKF başkanı Ali Çelik, Rize gençlik spor il müdürü Ramazan Öztürk, Güneysu gençlik spor ilçe müdürü Akif Kalça ve Güneysulu sporseverler katıldı.

ARALIK 2023 tarihinde kurulan ve yedi ay gibi kısa bir sürede A takımı Rize 2.  Amatör’ da şampiyon olarak sezonu tamamlayan Güneysu Ulucamispor, Rize 1. Amatör ligine çıktı.  Güneysu İlçe stadyumunda Düzenlenen Şampiyonluk kupa töreninde, Güneysu Ulucamispor’ a Şampiyonluk kupasını Rize Amatör spor kulüpleri Federasyonu (ASKF)   Başkanı Ali Çelik takdim etti.  Rize Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Ali Çelik, kupa töreninde yaptığı kısa konuşmada, Rize ASKF Başkanı olarak böyle bir törende olmamın mutluluğunu belirtmek istiyorum. Kulübün şampiyon olması, var olması belirli bir yerlere gelmesi biz bunu çok iyi biliyoruz.  İl Müdürümüz Ramazan Öztürk var olsun bizlere her zaman desteklerini sunmakta sunmaya da devam edecektir, o sizin çocuğunuz bizimde değerli kardeşimiz, hemşerimiz. Çok çalışkan bir kardeşimiz var burada, Akif kardeşim inanıyorum ki Güneysu’ya yardımlarını esirgemeyecektir, Güneysu artık spor ilçesi olmuştur. Şeklinde ifadelerde bulundu.

Şampiyonlukla ilgili görüşlerini aldığımız, Güneysu Ulucamispor  Kulübün şampiyon olmasına Büyük emeği olan kulüp  Antrenörü tecrübeli çalıştırıcı Turgay Kenanoğlu şu ifadelere yar verdi : İlçedeki sportif faaliyetlerin sürdürülebilirliğine katkı sunmayı hedeflediklerini , amaçlarının ilçemiz gençlerini kötü çevre ve alışkanlıklar dan uzak tutmak, sağlıklı gelişimlerine destek olmak, yetenekli gençlere imkan sağlayarak önlerini açmak, ilçe futbolunu hak ettiği yerde ve nitelikte temsil etmek olduğunun söyledi.