Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

GÜRCİSTAN TRABZON BAŞKONSOLOSU HOPA BELEDİYESİ VE TSO. YU ZİYARET ETTİ

Gürcistan Trabzon Başkonsolosu Nıkoloz Iashvılı ve Konsolos Iraklı Tsıbadze Hopa Belediye Başkanı Utku Cihan ve Hopa Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti.

Gürcistan Trabzon Başkonsolosu Nıkoloz

 

 

Hayati Akbaş

HOPA- Gürcistan Trabzon Başkonsolosu Nıkoloz Iashvılı ve Konsolos Iraklı Tsıbadze Hopa Belediye Başkanı Utku Cihan ve Hopa Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti.

Gürcistan Trabzon Başkonsolosu Nıkoloz Iashvılı ilk olarak Hopa Belediyesini ziyaret ederek başkan Utku Cihanı makamında ziyaret etti. Gürcistan-Türkiye ve iki komşu kent Hopa ve Batum ilişkilerinin de konuşulduğu ziyaret ardından Başkan Cihan Nazik ziyaretleri için Başkonsolos Nıkoloz Iashvılıye teşekkür etti.

Ziyaret karşılıklı hediye takdimi ardından sona erdi.

HOPA TSO. YU ZİYARET ETTİ

Gürcistan Trabzon Başkonsolosu Nıkoloz Iashvılı ve Konsolos Iraklı Tsıbadze daha sonra Hopa Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Osman Demircioğlu, Meclis Başkanı Fatih Terbıyık, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Selçuk Balkaya, Ersan Gedik, Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Karabulut, Kamil Limoncu ve Meclis Üyesi Hasan Yılmaz ile bir araya geldi.

İki ülkenin ilişkilerinin değerlendirildiği ziyarette Gürcistan’da faaliyet gösteren Türk yatırımcıların karşılaştığı sorunlara değinildi. İlçede nakliye sektörünün iki ülke arasında önemli bir bağ olduğunun altı çizildi. Ziyaret sonunda karşılıklı sunum gerçekleştirildi