Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İşte Atmaca’ nın Vedat Muriç’ i

Scoutlar ın Çek Cumhuriyeti forması giyen 29 yaşındaki golcü oyuncusu Tomas Chory için teknik heyete olumlu rapor verdiği öğrenildi. Oyun tarzı olarak Vedat Muriç’ e benzetilen Chory için futbolseverler, “Atmaca yeni Muriç’ ini buldu” yorumunu yaptı

Scoutlar ın Çek Cumhuriyeti

Haber: İlyas GÜR

Euro 2024 Avrupa şampiyonasında oyuncu izleyen Atmaca’ nın Scoutlarının Çek Cumhuriyeti forması giyen Tomas Chory için teknik heyete olumlu rapor verdiği öğrenildi. Fiziği ve uzun boyu ile dikkat çeken 29 yaşındaki golcü için teknik heyetten onay bekleyen yönetimin İlhan Palut’ un onay vermesinin ardından transfer için resmi görüşmelere başlayacak.

Tarz olarak önceki yıllar Çaykur Rizespor forması giyen Vedat Muriç’ e benzetilen Çek oyuncu geçtiğimiz sezon Viktoria Plazen formasıyla 49 maça çıkarken 19 gol, 7 asistlik katkı sağladı. Çek oyuncu önceki gün Çekya milli formasıyla oynadığı maçta da forma giydi Tomas Chory’ in güncel piyasa değeri 3.2milyon Euro olarak dikkat çekiyor. Tomas Chory, yaklaşık 1 ay kadar önce takımıyla 3 yıllık yeni kontrat yapmıştı.