Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kerim Sarı: “Algılara Boyun Eğmeyeceğiz”

Çayelispor, Bölgesel Amatör Lig 10. Grup’ta liderlik iddiasını sürdürüyor. Kulübün Basın Sözcüsü Abdul Kerim Sarı, takımın liderliğini ve en iyi performansını algı operasyonlarına boyun eğmeyeceklerini vurgulayarak, sezon sonunda şampiyonluk hedeflerine ulaşacaklarını belirtti.

Çayelispor, Bölgesel Amatör Lig

Sarı, geçtiğimiz hafta deplasmanda 2-0 mağlup oldukları 1926 Bulancakspor maçında hakemlerin yanlı tutum sergilediğini ifade etti ancak bu mağlubiyete rağmen 3. Lig’e yükselme hedeflerinden şaşmadıklarını dile getirdi. Çayelispor’un yıllardır beklediği 3. Lig hedefine ulaşacaklarına inancını belirten Sarı, takımın sponsoru Smart Holding’in ve destekçilerinin katkılarını da övgüyle anlattı.
Sarı, sezon başında istedikleri gibi başlayamadıklarını ancak 3. maçtan sonra teknik ekipte yapılan değişikliklerle takımın gösterdiği performansın 3. Lig hedeflerini ne kadar çok istediklerini gösterdiğini belirtti. Sonraki haftalarda elde ettikleri seri galibiyetlerle ligin en iyi takımı olduklarını ve liderliği koruduklarını söyledi.
Rakiplerin başarısızlıklarını algı operasyonlarıyla örtmeye çalıştığını savunan Sarı, dünkü maçta da hakemlerin yanlı kararlarıyla bu algı operasyonlarının mükâfatını aldıklarını öne sürdü. Ancak Sarı, takım olarak hedeflerine odaklanacaklarını ve sahada iyi futbol ve mücadele ile şampiyonluk yolunda ilerleyeceklerini vurguladı.
Sarı, taraftar ve iş adamlarından daha büyük destek beklediklerini ifade ederek, “O sene bu sene… Şampiyon Smart Holding A.Ş Çayelispor ligin sonunda yazdıracağız.” dedi.
Smart Holding A.Ş. Çayelispor, algı operasyonlarına karşı durarak, sadece saha içindeki performanslarıyla hedeflerine ulaşacaklarını gösteriyor. Takımın liderlik iddiası ve şampiyonluk hedefi, taraftarları ve destekçileri tarafından da büyük bir heyecanla destekleniyor.