Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Millî Görüş Yeniden Meclise Girerek Umut Olmuştur

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan 14 Mayış seçimlerini değerlendirdi

Yeniden Refah Partisi Genel

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan açıklamasında, “14 Mayıs seçimleri ile destekleriniz ve teveccühünüzle, Millî Görüş’ün tek temsilcisi olan Yeniden Refah Partisi Meclis’te temsil hakkı kazanmıştır. Daha önce hem iktidarda hem de muhalefette yaptığı icraatlar ile milletimizin gönlünde güzel izler bırakan Millî Görüş Hareketi 21 seneden sonra yeniden Meclis’e girerek milletimize umut olmuştur” dedi.

Erbakan, “Her daim doğruya doğru, yanlışa yanlış diyen bir yaklaşımla yapılan güzel işleri destekleyen, hataların karşısında duran bir tutum içerisinde siyasete nezaket ve zarafet getirmenin vatandaşımızda karşılık bulduğunu görmenin memnuniyetini yaşıyoruz. Uzun bir aradan sonra Türkiye Büyük Millet Meclisinde Millî Görüş’ün temsil edilecek olmasının farkını çok yakında tüm milletimiz olumlu bir şekilde hissedecektir. Meclis dışında dahi yapmış olduğumuz yapıcı muhalefet ile birçok kesimin beklentilerinin karşılanmasında Yeniden Refah Partisi olarak katkımızın bulunması bizi ziyadesi ile mutlu etmektedir. Herkesin sustuğu yerde Hakkı haykıran, görünmeyeni gören, duyulmanı duyuran ve en önemlisi her şartta ve durumda Haktan yana bir tavır koyma iradesini gösteren Yeniden Refah Partisi, ülkemiz ve milletimiz için siyasette yeni bir soluk olmuştur” dedi.

Erbakan, “Bugüne kadar yaptığımız çalışmalar, yapacağımız çalışmaların fragmanı olup filmin daha yeni başladığı müjdesini de sizlere vermek istiyoruz. Yeniden Refah Partisi ile güçlünün haklı olduğu değil, haklının güçlü olduğu adil bir sistemin inşası için gayretle çalışmalarımızı sürdüreceğiz inşallah. Hayra motor, şerre fren olmak için sizlerin destekleri ve duaları ile hedefimize emin adımlarla yürüyoruz. Vermiş olduğunuz destek karşılıksız kalmayacak, Yeniden Refah Partisi sizleri mahzun etmeyecektir” dedi