Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Milli Teknoloji Hamlesi için TEKNOFEST ile Gelecek Sensin…

Bu yıl Adana’  da
Bu yıl Adana’  da düzenlenecek olan  dünya’nın en büyük Havacılık, Uzay ve Teknoloji festivali Teknofest’e ilimiz genelinde yapılan başvuruların değerlendirildiği toplantı Rize Valisi  İhsan Selim Baydaş başkanlığında gerçekleştirildi.
 Vali Baydaş Dünyanın en büyük ve en prestijli teknoloji festivali olan TEKNOFEST’e Rizeli gençlerin katılımın çok önemli olduğunu ifade ettiği toplantıda, T3 Vakfı Rize temsilcisi Aysel Topçu tarafından bu zamanda kadar TEKNOFEST’lere ilimizden yapılan katılımlar ve projelerle ilgili sunumlar gerçekleştirildi. İlimizden en yüksek katılımı sağlamak için yapılacak çalışmalar değerlendirildi.
Toplantıya; Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Yusuf Yılmaz, Vali Yardımcısı Hatice Cemre İncesu, Kaymakamlar, İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi, Rize Gençlikve spor Müdürü Gürhan Yıldız, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Erhan Kavaz, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Göktuğ Dalgıç, Rize Belediyesi Plan ve Proje Müdürü Mustafa Baltacı, T3 Vakfı Rize İl Temsilcisi Aysel Topçu ve ilgililer katıldı.
Son başvuru tarihi: 20 Şubat 2024