Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Olawoyin: “Daha İyi Sonuçlar Alacağız”

İbrahim Olawoyin, Çaykur Rizespor’un Alanyaspor ile oynayacağı maçı değerlendirdi. Trendyol Süper Lig’in 7. haftasında 28 Eylül Cumartesi saat 19:00’da deplasmanda gerçekleştirilecek karşılaşma öncesinde Mehmet Cengiz Tesisleri’nde gazetecilere açıklamalarda bulunan Nijeryalı oyuncu, son haftalarda alınan olumsuz sonuçların camiayı üzdüğünü belirtti.

İbrahim Olawoyin, Çaykur Rizespor’un

Olawoyin, “Takım olarak bu durumdan çıkmak için birlik içerisinde çalışıyoruz. Gidişatı lehimize çevirmek için mücadele ediyoruz. Sezon yeni başladı. Maç maç, takımın ve kendi performansımın iyiye gideceğini inanıyorum,” ifadelerini kullandı. Ayrıca, ligdeki takımlar arasında büyük farklar olmadığını vurgulayan Olawoyin, yeni katılan oyuncularla birlikte yeni bir takım oluşturduklarını ve birbirlerini tanımanın zaman alacağını belirtti.

Olawoyin, Alanyaspor karşısında iyi bir sonuç alacaklarına inandığını ifade ederek, Teknik Direktör İlhan Palut’un takımı motive ederek daha sıkı çalışmalarını sağladığını dile getirdi. “Bizler de çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Daha iyi sonuçlar için hep birlikte mücadele edeceğiz,” diyerek sözlerini tamamladı.