Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Özel hastanelerde dönen dolaplar sağlığın ne hale geldiğini gözler önüne seriyor!

Makale haber/ Adnan ONAY

Makale haber/ Adnan ONAY
Düşünün, İstanbul’da, 112 Acil Çağrı Merkezi’nde çalışan kişilerle ortak hareket eden bir sağlık çetesi devlet hastanelerinin yeni doğan ünitesinden “bebeğiniz hasta, ücretsiz olarak özel bir hastanede tedaviye alalım” deyip buradan temin ettikleri bebekleri anlaştıkları (İstanbul-Tekirdağ) 19 hastaneden birine sevkettiriyor ve yoğun bakıma koydukları her bir bebek için devletten günlük 8 bin TL. alıyorlar. O nedenle bebekleri uzun süre yoğun bakımda tutuyorlar. Bu 19 hastanenin yoğun bakımları sürekli ful dolu oluyor. 12 bebek yoğun bakımlarda öldü.
Anlaştıkları hastaneler bu paranın % 40’ı çeteye bırakıyor.

Daha da korkuncu; Çete üyeleri yoğun bakımda ölümüne yol açtıkları bebekleri yüksek paralarla ailelerine teslim ediyorlar. Sonra da çete üyeleri elde ettikleri paraları bir şekilde paylaşıyor. Şimdilik çete üyesi olarak 200’e yakın kişi tespit edilmiş. Eğer bir vicdanlı, cesur savcı canını dişine takıp olayın üzerine gitmeseydi, soygun,katliam devam edecekti. Teknik takiple konuşmalar tespit edildi ve çete çökertildi

Çetenin elebaşlarının hem muhalet, hem de iktidarın üst düzey yetkilileriyle yakın fotoğrafları gösteriyor ki,çete oldukça güçlü, derin bir çete..

Eğer, özel hastaneler devlete sırtını bağlayarak sürekli çoğalırsa olacağı sonuçta budur..!