Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Pazarspor Asbaşkanı Çiçek: “Hak Ettiğimiz Yere Geleceğiz”

TFF 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Pazarspor, son üç maçından beraberlikle ayrılmasının ardından Asbaşkan Soner Çiçek, takımın durumu ve hedefleri hakkında açıklamalarda bulundu. Çiçek, takımın performansından memnun olduklarını ve kurumsal yapıya önem verdiklerini belirtti.

TFF 3. Lig 3.

Çiçek, sezonun başlangıcına değinerek, “İlk hafta Küçükçekmece Sinop deplasmanında 1 puanla başladık. Efeler maçında 3 puan bekliyorduk ama kıl payı kaçtı. Sağlık olsun dedik, önümüze baktık. Son olarak 1922 Konyaspor ile deplasmanda karşılaştık; 75. dakikada penaltı kaçırdık. 3 puana çok yaklaştık ama 1 puana razı olduk” dedi.

Teknik Performans ve Gelecek Hedefleri

Soner Çiçek, oyuncuların mücadelesinden memnun olduklarını vurgulayarak, “Defansif anlamda iyiyiz ama üretkenlik konusunda eksikliklerimiz var. Forvet ve orta saha transferlerimiz son dakika gerçekleştiği için henüz takıma adapte olamadılar. Takıma alıştıklarında bize katkı sağlayacaklardır” ifadelerini kullandı.

Zamanla arzuladıkları puanları toplayacaklarını ve hak ettikleri yere ulaşacaklarına inandıklarını belirten Çiçek, “50 yıllık tarihimizde ilk defa Pazarspor Store mağazası açtık. İlk kez kombine satışı yaptık. Alt yapımızı yeniledik ve burada 6 hocamız var. Geleceğimizi onlara bağladık. İlerisi için umutluyuz” diye ekledi.

Pazarspr’un hedefleri doğrultusunda çalışmalarına devam edeceğini belirten Asbaşkan Çiçek, taraftarların ve camianın destekleriyle daha iyi bir konuma geleceklerine inandıklarını sözlerine ekledi.