Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Pazarspor, Çankaya FK Maçı Hazırlıklarını Sürdürüyor: 6 Puanlık Maç Öncesi Moral Yüksek

Hafta sonu Çankaya Spor Kulübü’nü evinde ağırlayacak olan Pazarspor, bu kritik karşılaşmanın hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürüyor.

Hafta sonu Çankaya Spor

akımda sakatlıkları bulunan oyunculardan Miraç Esat düz koşu yaparken, Sefa doktor kontrolünde bireysel antrenmanlara devam ediyor. Ege ise ameliyat olduğu için takımla idmana katılamadı.

İdman sonrası, Pazarspor Sportif Direktörü Hasan Balta ve Yardımcı Antrenör Soner Algül’ün doğum günü kutlandı. 60. yaşına giren Hasan Balta, yapılan kutlama sonrası basına önemli açıklamalarda bulundu. Balta, takımlarının ligde 6 maçta yenilgi yüzü görmediğini ancak galibiyet konusunda zorlandıklarını ifade etti. Zorlu Aliağa deplasmanından 1 puanla döndüklerini belirten Balta, “Her zaman diyoruz ki, yenemiyorsan yenilmeyeceksin” dedi.

Pazarspr’un 8 gol atıp 3 gol yediğini ve Çankaya FK ile birlikte ligde yenilgi almayan iki takımdan biri olduklarını vurgulayan Balta, bu hafta oynayacakları Çankaya maçının “6 puanlık bir maç” olduğunu söyledi. Balta, “Kazanmamız halinde rakibimizle aramızda farkı kapatıp bir puan öne geçebiliriz. Bu karşılaşma, ligdeki kader maçlarımızdan biri olabilir” dedi.

Hasan Balta, ayrıca taraftar desteğinin önemine değinerek, tüm Pazarspor taraftarlarını pazar günü oynanacak maçta tribünlerde görmek istediklerini belirtti. “Seyircimizin desteğiyle bu maçı alacağımıza inanıyoruz. Bizi izlemeye ve desteklemeye devam edin” sözleriyle taraftarlara seslendi.

Pazarspor, zorlu Çankaya FK maçında galibiyetle ayrılmayı hedefliyor.