Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Rize’de “Evde Sağlık Hizmetleri İl Değerlendirme Komisyonu” toplantısı gerçekleştirildi

Rize İl Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastaneleri koordinasyonunda “Evde Sağlık Hizmetleri İl Değerlendirme Komisyonu” düzenlendi.

Rize İl Sağlık Müdürlüğü
Rize Vali Yardımcısı  Hüseyin Aydın’ın başkanlığında İl Sağlık Müdürlüğünce  paydaş kurumları olan Rize Belediyesi, Rize Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ve Rize Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü katılımları ile Evde Sağlık Hizmetleri İl Değerlendirme Komisyonu toplantısı yapıldı.
Evde Sağlık Hizmetleri İl Koordinatörü Uzm. Dr. Şeyma Gözalan’ın gerçekleştirdiği sunumda Rize’deki Evde Sağlık Hizmetlerinin hizmet kapsamı, işleyişi ve iyi uygulama örnekleri, yapılan sosyal hizmetler, Sağlıklı Yaş Alma Merkezlerinin (YAŞAM) çalışmaları ve yeni projeler hakkında bilgilendirmede bulunuldu.
Evde Sağlık Hizmetleri ilimizde 01.02.2010 tarihinden itibaren hizmet kalitesini artırarak hizmet sunumuna devam etmektedir. Daha önceki senelerde imzalanan protokol kapsamında hizmet entegrasyonunda paydaş kurumların rolü ve desteği de görüşüldü.
Evde Sağlık Hizmetlerinin kaliteli ve etkin yürütülmesi, sunulan hizmetlerin çeşitliliğinin artırılması, verilen hizmetlerin verimli ve hızlı bir şekilde sunulması konusunda paydaş kurumlarla durum değerlendirmesi yapılarak görüş ve önerilerle toplantı tamamlandı.