Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Rize’de Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Toplantısı düzenlendi

Rize’de İl Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Toplantısı, Vali İhsan Selim Baydaş başkanlığında Valilik makamında gerçekleştirildi. Toplantıya, Rize Emniyet Müdürü Murat Türesin, Rize İl Jandarma Komutanı Albay Ali Güngör ve Sahil Güvenlik Rize Karakol Komutan Vekili Teğmen Alican Özbey katıldı.

Rize'de İl Güvenlik ve

Toplantıda, il genelindeki asayiş ve güvenlik konuları ile dokuz günlük Kurban Bayramı tatili sürecinde yapılan araç trafik denetimleri değerlendirildi ve çözüm önerileri üzerinde duruldu. Ayrıca, suç istatistikleri ve güvenlik risklerine ilişkin yapılan analizler sonucunda alınacak tedbirler belirlendi.
15-23 Haziran 2024 tarihleri arasında güvenlik güçlerince il genelinde çeşitli denetimler gerçekleştirildi. Bu denetimler kapsamında:
– Emniyet sorumluluk alanlarında 13.070 araç trafik denetimi yapıldı.
– Jandarma sorumluluk alanlarında 31.832 şahıs sorgulandı ve 14.254 araç trafik denetimi gerçekleştirildi.
– Sahil Güvenlik sorumluluk alanlarında ise 34 deniz taşıtı, 26 balıkçı barınağı, kıyı tesisi ve liman denetimi yapıldı.
Bayram süresince 41.759 araç, Rize’nin doğal güzelliklerini keşfetmek için sadece Çamlıhemşin ilçesine giriş yaptı. İl genelinde yaşanan 37 trafik kazasına güvenlik güçleri müdahale etti.
Bayram süresince mesai mefhumu gözetmeksizin görev yapan Emniyet, Jandarma ve Sahil Güvenlik mensuplarına teşekkür ederiz. Rize’nin huzur ve güvenliği için 7/24 büyük bir özveri ile çalışmalarımıza devam ediyoruz. Hep birlikte daha güvenli bir Rize için!