Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

RİZE’DE İKİ YENİ ARAÇ OTOPARKI HİZMETE AÇILDI

Rize Belediyesi tarafından şehrin araç parkı ihtiyacına yönelik yapılan çalışmalar çerçevesinde Çamlıbel Mahallesi dalyan bölgesinde yapımını tamamladığı kapalı otopark vatandaşın hizmetine açıldı.

Rize Belediyesi tarafından şehrin
Rize’de dalyanda bulunan eski sağlık ocağının yıkımının ardından Rize Belediyesi tarafından alan yeniden projelendirilerek yapılan “Dalyan Park Alanı ve Kapalı Otopark” projesinin tamamlanmasıyla birlikte alt kısmında yapılan 90 araç kapasiteli otopark vatandaşın hizmetine sunularak aktif hale getirildi.
LALELİ ÇARŞISI KATLI OTOPARK ARAÇ KAPASİTESİ 200’DEN 300’E ÇIKARTILDI.
Otopark sayısını arttırmak adına yapılan diğer bir çalışma ise Kültür Merkezi yanı Laleli Çarşısı Katlı Otopark alanında yapıldı. Mevcutta var olan katlı otoparkın kapalı kısımlarında hizmet veren 200 araçlık bölümlere 100 araç kapasiteli çatı katı açık otopark alanı eklenerek araç park sayısı toplamda 300 araca çıkartıldı.
Yapılan bu çalışmalarla birlikte şehirde Rize Belediyesi bünyesinde hizmet veren araç park alanları parkomat alanı olarak 420, kapalı ve açık otopark alanı olarak 1926 olmak üzere toplam araç park yeri sayısı 2346 ya ulaştı.