Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

RİZE’DE ÜYE SAYISINI EN FAZLA ARTIRAN SENDİKA; TÜRK EĞİTİM SEN 1747 CESUR YÜREĞE SELAM OLSUN!

Türk Eğitim Sen Rize Şube Başkanı Murat KÖSEOĞLU bir basın açıklaması yayınlayarak; Türk Eğitim Sen Rize Şubesi’nin geçen yıl 1657 olan üye sayısının bu yıl 90 artışla 1747’ye yükseldiğini belirterek imzalanan mutabakata göre 5 ilçede yetkiyi alarak Rize de üye sayısını EN FAZLA artıran sendika TÜRK EĞİTİM SEN olmuştur dedi.

Türk Eğitim Sen Rize

5 İLÇEDE YETKİLİ SENDİKA; TÜRK EĞİTİM SEN

BUGÜN DÜNDEN DAHA GÜÇLÜYÜZ!

Köseoğlu; “İmzalanan mutabakat metnine göre Milli Eğitim de geçen yıl 1435 olan üye sayımız bu yıl 1528, Üniversitede ise üye sayımız bu yıl 219 olmuştur.” dedi.

KÖSEOĞLU açıklamasını şu şekilde sürdürdü;

Türk Eğitim Sen; “Varlığım Türk varlığına armağan olsun” fedakârlığıyla vatanını canından aziz bilenlerin sevdasıdır. Türk Eğitim Sen; sendikal mücadelenin gereğini şerefle, cesaretle ve kararlılıkla yerine getirmiş olmanın hazzıdır ve gururudur.

Değerli üyelerimiz; İşte bu gıpta edilesi ruhla; sürekli sorun üreten dezenformasyonun, sosyal medya operasyonlarının, vehimli, telaşlı, hırs ve enaniyet yüklü bir ruh haliyle mezun olmadıkları sendikal vizyona meyleden sendikamsı yapıların esiri olmadınız, hepinize can-ı gönülden teşekkür ediyorum.

Rize’nin tartışmasız en etkili ve her alanda öncü sendikası Türk Eğitim Sen’dir, Yetki bir amaç değildir, vasıtadır!

ÇAYELİ, PAZAR, KALKANDERE, İKİZDERE, DEREPAZARI’NDA YETKİ TÜRK EĞİTİM SEN’İN

Rize de imzalanan mutabakata göre Çayeli, Pazar, Kalkandere, İkizdere ve Derepazarı ilçelerinde yetkili sendikanın Türk Eğitim Sen olduğunu belirten KÖSEOĞLU; Merkez de 877 ye 635, Çamlıhemşin de 38 e 29, Hemşin de de 12’ye 6 gibi az farkla yetkiyi kaybettik, önümüzdeki yıl Allah’ın izni, eğitim çalışanlarının teveccühü ile il genelinde yetkiyi alacağız dedi.

Türk Eğitim Sen Rize Şubesi;

2018 Yılında 1274

2019 Yılında 1377

2020 Yılında 1406

2021 Yılında 1426

2022 Yılında 1613

2023 Yılında 1657

2024 Yılında 1747

üye sayısına yükselerek her yıl büyümeye devam ediyor.

2018 YILINDA MİLLİ EĞİTİMDE ÜYE SAYIMIZ 1155 YETKİLİ SENDİKANIN ÜYE SAYISI 2320 İDİ. 1165 OLAN ARADAKİ FARK BU YIL İTİBARI İLE 370 DİR.

RİZE DE MEVCUT YETKİLİ SENDİKADAN YETKİYİ ALABİLECEK TEK SENDİKA TÜRK EĞİTİM SEN’DİR, GERİSİ LAF-I GÜZAF!

TÜRK EĞİTİM SEN; İLKELERİNDEN, KARARLILIĞINDAN VE İNANÇLARINDAN TAVİZ VERMEDEN, EĞİTİM ÇALIŞANLARININ TEVECCÜHÜ İLE BÜYÜMEYE DEVAM EDECEKTİR

Bu büyük mücadeleye tüm inanmışlıkları ile kendilerini adayan, her türlü özveri ile emek harcayan, İl Yönetim Kurulu Üyelerimize, İlçe/ Üniversite Temsilcilerimiz ve İlçe/Üniversite Yönetim Kurulu Üyelerimize, Kadın Komisyonumuza, Denetleme ve Disiplin Kurulu Üyelerimize, Okul/Kurum temsilcilerimize, sağına soluna bakmadan amasız, lakinsiz mücadelemize samimi bir kalple omuz veren teşkilat emektarlarımıza ve üyelerimize teşekkür ediyoruz. Böyle inanmış dava adamları ile aynı yolda yürümekten dolayı bahtiyarız. Bir kez daha sağ olun ve hep var olun, bu mücadele destanımız sizin eserinizdir.

Alın teriniz mücadelemizin alın yazısıdır.

 

Selam olsun olduğu gibi görünenlere göründüğü gibi olanlara,

Selam olsun bize güç verenlere,

Selam olsun 1747 cesur yürekli eğitim çalışanına.

VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN,

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

 

Murat KÖSEOĞLU

Türkiye Kamu Sen Rize İl Temsilcisi

Türk Eğitim Sen Rize Şube Başkanı