Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Rize’de YKS İçin Nüfus Müdürlükleri Açık Olacak!

Rize İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Enes Tüfekçi, 8-9 Haziran 2024 tarihlerinde yapılacak YKS dolayısıyla Merkez, Ardeşen, Çayeli ve Pazar ilçe nüfus müdürlüklerinin hafta sonu açık tutulacağını kaydetti.

Rize İl Nüfus ve

Rize İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Enes Tüfekçi, 8-9 Haziran 2024 tarihlerinde yapılacak Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS)’na girecek adayların mağduriyet yaşamamaları için Rize Merkez, Ardeşen, Çayeli ve Pazar ilçe nüfus müdürlüklerinin Cumartesi 07.00-17.00 ve Pazar 07.00-15.30 saatleri arasında açık olacağını duyurdu.
Tüfekçi, yaptığı açıklamada, “YKS sınavına katılacak adayların T.C. Kimlik Kartı başvurularının alınması amacıyla İlimiz Merkez, Ardeşen, Çayeli ve Pazar ilçe nüfus müdürlüklerimiz; 08 Haziran Cumartesi 07.00 – 17.00 ve 09 Haziran Pazar günü 07.00 – 15.30 saatleri arasında bulundurulacaktır.
Adayların mağdur olmaması için T.C. Kimlik Kart bedelini başvurudan önce yatırmaları ve son altı ay içerisinde çekilmiş bir adet biyometrik fotoğraf ile birlikte sınav merkezi olan nüfus müdürlüklerine başvurmaları gerekmektedir.” dedi.