Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Rizeli Can Uzun tercihini yaptı: Türkiye mi Almanya mı?

Bundesliga 2’ de gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Rizeli futbolcu Milli takım tercihini yaptı

Bundesliga 2’ de gösterdiği

Bundesliga 2’de Nürnberg forması giyen Can Uzun’un milli takım tercihini Türkiye’den yana kullandığı öne sürüldü. Teknik Direktör Vincenzo Montella’nın ise genç yıldızı Mart ayında Avusturya ve Macaristan’la oynanacak hazırlık karşılaşmalarının aday kadrosuna dâhil etmeyi planladığı kaydedildi.

Nürnberg’de gösterdiği performansla tüm dikkatleri üzerine çeken 18 yaşındaki futbolcu Can Uzun milli takım kararını verdi.

Habertürk’ün haberine göre, genç yıldızın TFF yöneticisi Hamit Altıntop ile görüştüğü ve tercihini Türkiye’den yana kullandığı iddia edildi.

 

 

Türkiye ve Almanya’nın tercih etmesi için adeta yarıştığı Can Uzun, geçtiğimiz günlerde TFF’nin milli takımlardan sorumlu yönetim kurulu üyesi Hamit Altıntop ile bir araya geldiği iddia edildi.

 

 

A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella’nın da 22 ve 26 Mart tarihlerinde Macaristan ve Avusturya ile oynanacak hazırlık karşılaşmalarında Can Uzun’u aday kadroya çağırmayı planladığı kaydedildi.

 

 

2027’ye kadar Nürnberg ile sözleşmesi bulunan Can Uzun, bu sezon 22 resmi maça çıktı. Bu mücadelelerde 14 gol atıp, 3 asistlik performans sergiledi.

CAN UZAN ASLEN RİZELİ

11 Kasım 2005 yılında Almanya’ nın Regensburg şehrinde doğan Can Uzan 2022 yılında TFF’ nin Tam Saha dergisinde verdiği röportajda aslen Rizeli olduğunu ve futbola başlama öyküsünü anlatmıştı