Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Rizeli Muhammet Ali Metoğlu Pazar Günü Samsunspor- Fenerbahçe Maçını Yönetecek

Bu sezon 7.maçına çıkacak olan Metoğlu, Rize’ nin gururu olmaya devam ediyor

Bu sezon 7.maçına çıkacak

Haber: Faik BAKOĞLU

2024-2025 Futbol dönemi Deplasmanlı Türkiye Süper Liginin 9.haftasında oynanacak olan Y. Samsunspor- Fenerbahçe lig maçının hakemliğine Rizeli Muhammet Ali Metoğlu atandı.

20.10.2024 Pazar günü Samsun yeni 19 Mayıs Stadyumunda saat 19.00 da başlayacak bu zorlu maçta düdük çalacak olan Metoğlu’ nun yardımcılıklarını Adana’ dan Faruk Ürün ve Ankara’ dan  Serkan Olguncan yapacak. MHK, Samsun’ da ki bu maça4.hakem olarak Ankara Bölgesinden Burak Pakkan’ ı atadı.

9.Haftanın en kritik maçı olan Samsunspor- Fenerbahçe maçının gözlemciliğine de eski FİFA Kokartlı Hakemlerinde olan İzmir Bölgesinde Halis Özkahya yapacak.

 

 

Çayın ve yağmurun başkenti Rize’ nin gururu olan Muhammed Ali Metoğlu bu sezon dördü süper lig maçı, biri 1.lig maçında düdük çalan hakem olurken, bir maçta 4.hakem olarak görev yaparak dikkat çekmeye devam ediyor.

Türkiye’ nin en formda futbol hakemi olan Rizeli Muhammet ali Metoğlu, Rize’ nin Yolbaşı köyündeki ortaokulda Müdürlük yapıyor.

Ev sahibi konumundaki Samsunspor’ un son haftalardaki çıkışı ile süper ligde lider Galatasaray’ ın ardından 18 puanla 2.sırada bulunurken, konuk takım konumundaki Fenerbahçe ise 16 puanla 4.surada yer alıyor.