Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Rizespor Milli Araya Kadar Kayıp Yaşamak İstemiyor

Lige kötü bir başlangıç yapan Çaykur Rizespor’ da gözler Alanyaspor ve Antalyaspor maçlarına çevrildi. İki maçtan da 3 puan hedefleyen Çaykur Rizespor, alacağı galibiyetlerle yeniden çıkışa geçmek amacında.

Lige kötü bir başlangıç

İlyas GÜR

Süper ligde ilk 6 haftada ortaya koyduğu oyunla ve aldığı sonuçlarla taraftarını üz Çaykur Rizespor’ da geçmişin üzerine sünger çekildi. Atmaca’ da gözler 28 Eylül Cumartesi saat 19.00 da oynanacak Alanyaspor (D) ve 4 Ekim Cuma günü saat 20.00 de Çaykur DİDİ Stadında yapılacak Antalyaspor sınavlarına çevrildi. Hedef 2 maçı kazanıp yeniden çıkışa geçmek ve eksik kısımları milli arada tamamlamak.

Alanyaspor’ un artıları ve eksileri ekibiyle birlikte tespit eden İlhan Palut’ un bunları taktiksel analiz toplantılarında öğrencilerine aktardığı öğrenildi. Antrenmanlarda futbolcularıyla sürekli toplantılar düzenleyen Teknik Patron İlhan Palut’ un oyuncularına, “Şu ada kötü bir dönem aşıyoruz. Hepiniz kaliteli oyuncularsınız. Biz iyi bi takımız eri galibiyetler alarak bu kötü gidişatı durduracağız” diyerek oyuncuları motive ettiği öğrenildi.