Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Saadet liderinden şekere zam tepkisi! Bugün daha iyi anlaşılıyor…

Saadet Partisi lideri Karamollaoğlu,

Saadet Partisi lideri Karamollaoğlu, şeker fiyatına zam yapılmasına ilişkin “Şeker fabrikalarının özelleştirilmesine şiddetle karşı çıkışımız, bugün çok daha iyi anlaşılıyor zannediyorum.” dedi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, şeker zammına, sosyal medya platformu Twitter hesabından yaptığı açıklamayla tepki gösterdi.

Saadet Partisi lideri Karamollaoğlu, şekere yapılan yüzde 25 zamma ilişkin, “Şeker fabrikalarının özelleştirilmesine şiddetle karşı çıkışımız, tarımda ithalata dayalı modeli reddedişimiz ve her fırsatta ve de zeminde ‘üretim’ ısrarımızın nedeni bugün çok daha iyi anlaşılıyor zannediyorum.” dedi.

ZAM GELMEYEN HERHANGİ BİR ÜRÜN KALDI MI?

Karamollaoğlu’nun sosyal medyadan yaptığı açıklaması şöyle:

“Yıl içerisinde zam gelmeyen herhangi bir ürün kaldı mı? ‘….’ya zam geldi’ cümlesindeki noktalı yer, her gün bir başka, hatta birkaç ürün ile dolduruluyor. Şimdi de şekere yüzde 25 zam haberi! Artık market çalışanları da insanımız da bu zam yağmuru karşısında ne yapacağını şaşırdı.

Şeker fabrikalarının özelleştirilmesine şiddetle karşı çıkışımız, tarımda ithalata dayalı modeli reddedişimiz ve her fırsatta ve de zeminde ‘üretim’ ısrarımızın nedeni bugün çok daha iyi anlaşılıyor zannediyorum. Biz, ısrarlı ve kararlıyız; bu yanlış politikaları değiştireceğiz.”

MİLLİ GAZETE