Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Saadet Partisi Rize İl Başkanı Muhammet Kaçar: “Türkiye Bir Dönüm Noktasında”

Saadet Partisi Rize İl Başkanı Av. Muhammet Kaçar, Türkiye’nin içinden geçtiği dönemi ve çeşitli gündem maddelerini ele alan kapsamlı bir açıklama yaptı. Türkiye’nin kritik bir eşikte olduğunu vurgulayan Kaçar, “Tarihin seyri içerisinde savrulmayan, gidişata yön veren bir rolü üstlenmek zorundayız” diyerek ülkenin kadim meselelerinin siyasi hesaplara kurban edilmemesi gerektiğini belirtti.

Saadet Partisi Rize İl

“Terör Sorunu Siyasi Hesaplara Alet Edilemez”

Kaçar, Türkiye’nin terörle mücadelesinde büyük bedeller ödediğini hatırlatarak, “Bu ülke, üzerinde kumar oynayacağınız bir masa değildir. İç politik hesaplarla toplumun sinir uçlarıyla oynamaya kimsenin hakkı yoktur. Biz, ülkeyi değil kendi çıkarlarını düşünen her hamlenin karşısında, milletin menfaatine olan her çabanın yanında olacağız” dedi. Kaçar, terör sorununu çözmek için samimi adımlar atılması gerektiğini vurguladı ve “Biz gövdemizi taşın altına koymaya hazırız” ifadelerini kullandı.

“Türkiye Çeteler Tarafından Yönetiliyor”

Yenidoğan çetesine ilişkin sert eleştirilerde bulunan Kaçar, “Türkiye, mevcut iktidar tarafından değil çeteler tarafından yönetiliyor. Bebekler katlediliyor, ahlak ve maneviyat kaybolmuş durumda. İktidar, ülkenin freni boşalmış bir kamyon gibi yönetilmesine seyirci kalıyor” diye konuştu. Sağlık sistemindeki skandallara da değinen Kaçar, iktidarın halkı oyaladığını ve sorumluluk almaktan kaçındığını belirtti.

Asgari Ücret ve Emeklilik Eleştirileri

Asgari ücret tartışmalarına da değinen Kaçar, zamların mevcut enflasyon verilerine göre değil, gelecekteki verilere göre belirleneceğinin konuşulduğunu belirterek, “Bu, artık halkın geleceğinden alacaklar demektir. Emeklinin, asgari ücretlinin ve memurun sofrasına daha fazla göz dikmeyin” dedi. Kaçar, 2024’ün “açlık yılı” olarak geçtiğini ve emeklinin hakkının teslim edilmesi gerektiğini vurguladı.

İsrail Eleştirisi: “Siyonizm Tüm Bölgenin Düşmanıdır”

 

 

İsrail’in Filistin’e yönelik saldırılarına da değinen Kaçar, İslam Dünyası’nın bu saldırılar karşısında sessiz kaldığını söyledi. Kaçar, “Siyonist İsrail sadece Filistin’in değil, tüm bölgenin düşmanıdır” diyerek, Türkiye’deki hükümetin de İsrail ile ticareti sürdürdüğünü ve bu duruma karşı ses çıkarmadığını eleştirdi.